به گزارش معین نیوز ؛ علیرضا تاج شهرستانی با بیان اینکه گنجینه ای در حوزه خوراک از نیاکان به ما به ارث رسیده است افزود: ما نتوانسته ایم مهارت خودمان را در حوزه غذا به نسل های آینده بالاخص دختران این شهر و دیار انتقال دهیم و تصور می کنم دختران امروزی تمایل چندانی به این حوزه ندارند و باید فرهنگ غذاهای بومی رشت سینه به سینه به نسل های آینده منتقل شود.
وی با تاکید به اینکه باید با برنامه ریزی های صحیح فضای مناسب به منظور آشنایی هر چه بیشتر گردشگران با غذاهای رشت مهیا شود تصریح کرد: باید مجموعه ای مشخص نسبت به ارائه غذاهای بومی به گردشگران ورود کند و بسته ای کامل برای معرفی به گردشگران مهیا باشد.