جگر یا همان کبد گاو و گوسفند یکی از محبوب ترین غذا ها در سراسر ایران می باشد. این غذا در سلامتی پا را حتی از گوشت فرا تر گذشته و بهتر از آن را نمی توانید پیدا کنید.
این غذا سرشار از انواع ویتامین ها و دیگر مواد مغذی برای بدن بوده و از بهترین غذا ها می باشد. جگر یکی از superfood ها (غذا های بسیار عالی) محسوب می شود و مزایای بسیاری برای سلامتی دارد.
متاسفانه در سال های اخیر از محبوبیت این غذای خوشمزه کم شده است و جوانان علاقه چندانی به خوردن آن ندارند و این موضوع بسیار ناراحت کننده است.
در ادامه سه مورد از ویژگی ها و خواص خوردن جگر را خواهیم گفت که آن را از دیگر غذا ها متمایز می کند. شما می توانید با مصرف این غذا به اشکال مختلف از مزایای آن برای سلامتی بهره مند شوید.
۱٫ جگر منبع بسیاری از ویتامین ها و دیگر مواد مغذی مانند آهن می باشد.
۲٫ جگر سرشار از پزوتئین با کیفیت بسیار بالا می باشد.
۳٫ جگر نسبت به دیگر انواع گوشت از کالری کمتری برخوردار است.