مدیرکل‌سرمایه گذاری گیلان: تسهیل‌گری مهمترین اولویت در پرداخت تسهیلات است
مدیرکل‌سرمایه گذاری گیلان: تسهیل‌گری مهمترین اولویت در پرداخت تسهیلات است
معین نیوز_مدیرکل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری گیلان‌ گفت: تاکید استاندار تسهیل در پرداخت تسهیلات با هدف‌گذاری بر روی رونق تولید و اشتغالزایی است.

به‌گزارش معین نیوز به نقل از ایرنا، یونس رنجکش عصر سه‌شنبه در کمیسیون شورای هماهنگی بانک‌های گیلان ضمن توصیه بر رعایت قانون و ضابطه‌مند عمل‌کردن بانک‌ها در پرداخت تسهیلات تکلیفی و اشتغالزایی بر تسهیلگری و کاهش بروکراسی اداری تاکید کرد.

وی در پاسخ به برخی اظهارنظرها و مباحث مطرح شده توسط مدیران بانک‌ها اضافه کرد: استانداری هیچ مداخله‌ای در مسیر دور زدن قوانین بانکی و خروج از دستورالعمل‌ها ندارد؛ اما بر ضرورت تسریع در پرداخت‌ها و کمک به تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی با توجه به شرایط اقتصادی کشور در مسیر رونق تولید تاکید داشته و تلاش دارد تا در کارگروه‌های مربوطه بویژه رونق تولید تسهیلات به متقاضیان واقعی برسد.

وی اظهار کرد: آنچه در استان بر آن تاکید می‌شود بهره‌مندی از مصارف درست منابع بانک‌ها است و در این زمینه همه باید تلاش کنیم تا منابع به خوبی جذب شود.

رنجکش یادآور شد: یکی از مشکلات جدی استان عدم جذب منابع بانک‌های خصوصی و اعمال سلیقه‌های مربوط به این بانک‌ها است که انتظار داریم در طرح‌های سرمایه‌گذاری گیلان بیشتر مشارکت داشته و منابع گیلان را در همین استان مصرف کنند.

وی گفت: البته در جذب بهتر تسهیلات تکلیفی رونق تولید و اشتغالزایی دستگاه‌های اجرایی هم باید به موقع عمل کنند و در این زمینه نیازمند هماهنگی‌های بیشتر ببن دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها است.
مدیرکل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری گیلان افزود: برغم تمامی مشکلات و انتظاراتی که در پرداخت تسهیلات وجود دارد اما اقدامات و عملکرد بانک‌های استان قابل تقدیر است و بیان دیدگاه‌ها در راستای بهبود وضعیت می‌باشد.

وی تسهیل‌گری را مهمترین اولویت در پرداخت تسهیلات عنوان کرد.