فرهاد دلق پوش روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هر هفته کارگروه تنظیم بازار به ریاست استاندار و یک روز در میان نیز کارگروه های فرعی با حضور معاونان دستگاههای مرتبط و کارشناسان در استان برگزار می شود ، تصریح کرد: روزانه ۵۰۰ تن تولید گوشت مرغ در استان داریم که از این میزان نیاز استان حداکثر ۲۲۰ تن در روز است که بر اساس تکلیف کارگروه تنظیم بازار اداره جهاد کشاورزی این مقدار مرغ را بر اساس سرانه در نظر گرفته شده برای شهرستان ها تامین و در مراکز عرضه توزیع کند.
وی با اشاره به اینکه قیمت مرغ در گیلان بدلیل تولید کننده بودن در چارچوب نوسانات قیمتی کمتر از استان های دیگر تعیین شده است ،افزود: براساس آمار دریافتی ؛ از روزهای قبل مرغ کمتر از نیاز استان تامین شده که بر همین اساس روز گذشته فقط ۱۶۰ تن از نیاز بازار تامین شده است.
طی روزهای اخیر مرغ در گیلان کمیاب شد و مراکز عرضه با قیمت مصوب با صف های طولانی مواجه بودند ؛ ضمن آنکه قیمت مرغ به صورت آزاد به بیش از ۳۳ هزار تومان نیز رسید .
به گفته سازمان جهاد کشاورزی گیلان ؛ روزانه ۵۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می شود و این در حالیست که به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، نیاز استان ۲۲۰ تن در روز است.
گیلان از قطب های تولید گوشت مرغ است و با دارا بودن رتبه پنجم تولید مرغ کشور ۱۰ درصد این محصول را تولید می کند چنانکه سالانه ۹۰ تا ۹۵ میلیون جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام و حدود ۱۶۵ هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.
به طور متوسط روزانه ۴۵۰ تن مرغ در کشتارگاه ها کشتار می شود.