به گزارش معین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا)؛ دکتر فیروز سرودی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی گفت و گویی با اشاره به اخبار منتشر شده از سوی برخی از سایت های خبری استان مبنی بر کمبود شیر خشک، اظهار کرد؛ شیر خشک مورد نیاز استان از طریق ۱۵ شرکت پخش دارویی در بین ۴۳۰ داروخانه فعال استان توزبع می شود و براساس کد ملی نوزادان با ثبت در سامانه تیتک پس از تائید صلاحیت، در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.دکتر سرودی در ادامه، افزود؛ همانطور که سازمان غذا و دارو اعلام نموده با توجه به نزدیک بودن فرمولاسیون گروه های هم عرض شیر خشک در شش گروه تولیدی که نوزادان می توانند با جایجایی آنها مشکلات مصرف را حل نمایند، کمبودی مصرف کنندگان استان را تهدید نمی کند و خانواده ها می توانند بدون هیچگونه نگرانی و با تجویز پزشک، شیرخشک مناسب نوزاد خود را از مراکز توزیع مجاز تهیه نمایند.
وی همچنین، به همشهریان عزیز گیلانی توصیه کرد؛ شیر خشک و یا به طور کل فرآورده های سلامت محور را از طریق مراکز معتبر و مورد تائید سازمان غذا و دارو تهیه نمایند و از صحت سلامت آن از طریق سامانه ttac.ir اطمینان یابند.دکتر سرودی،با اشاره به درخواست ها مبنی بر تهیه برخی از اقلام شیر خشک ،یادآور شد؛ بعضا مشاهده می شود که برخی از همشهریان از کمبود شیرخشک های رژیمی از جمله شیرخشک AR و آپتامیل پپتی ۲ گله مند می باشند، در صورتیکه جایگزین مناسبی در شش گروه ( نان، ببلاک، آپتامیل، بیومیل، سوپرامیل و گیگوز ) در استان وجود داشته و با توجه به تراکم بالای جمعیت و ورود مسافران در بازه های زمانی خاص به استان، معاونت غذا و دارو دانشگاه تلاش نموده است که سهمیه بیشتر از حد تعیین شده از سازمان غذا و دارو اخذ نموده و وارد چرخه توزیع نماید تا مردم عزیز گیلان و مسافران با مشکل مواجه نباشند و به جد این موضوع را پیگیری نموده و از طریق شماره تماس های معاونت غذا و دارو و سامانه ۱۹۰ پاسخگوی مردم گیلان می باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان، از تمامی اصحاب رسانه و افراد دغدغه مند در حیطه سلامت مردم خصوصا نوزادان خواست تا اخبار را پس از بررسی بیشتر و اطمینان از صحت موضوع درج نمایند تا ابعاد انتشار مطالب سبب تشویش اذهان عمومی نشود،چون در شرایط کنونی جامعه این نوع برداشت ها کمکی به بهبود وضعیت سلامت مردم نخواهد کرد.