به گزارش معین نیوز به نقل از روابط عمومی بیمه دی استان گیلان اعلام کرد؛ کلیه هزینه های درمانی مربوط به تمامی بیمه شدگان «بیمه دی» در استان گیلان تا تاریخ ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ و همچنین صورتحساب های مربوط به مراکز درمانی تا تاریخ اول آذر ۱۴۰۴ تسویه شده است.
سرپرستی «بیمه دی» در استان گیلان با بیمه گذاران درمان گروهی خود نیز جلسات منظم و پیاپی ماهانه برگزار می کند تا از این طریق بتواند به صورت مستقیم و چهره به چهره جویای حال بیمه شدگان بوده و نظاره گر اجرای بهتر تعهدات قرارداد باشد.
همچنین در همین راستا با توجه به برنامه های عملیاتی سال ۱۴۰۳ و در راستای نیل به اهداف کلان ارتقاء کمی و کیفی خدمات با تاکید بر بهبود تجربه مشتریان در فصل زمستان نیز ۲ دیدار با خانواده های معزز شهداء و ایثارگران به صورت هفتگی و همچنین ۲ دیدار با بیمه شدگان صعب العلاج طرف قرارداد به صورت ماهانه با حضور مدیریت، معاون و کارشناس درمان شرکت بیمه دی استان گیلان صورت پذیرفت که ضمن تقدیم لوح سپاس و اهداء هدایایی به دغدغه های درمانی و وضعیت پرداخت هزینه های درمان آنها نیز پرداخته شد.