توسعه دانش فنی داخلی در تولید ایزومالت؛ گامی در جهت سلامت جامعه و کاهش واردات
توسعه دانش فنی داخلی در تولید ایزومالت؛ گامی در جهت سلامت جامعه و کاهش واردات
معین نیوز_طعم شیرینی ایزومالت دقیقا مانند شکر معمولی است اما پس از مصرف، گلوکز آن به آرامی وارد خون می شود، ترشح انسولین خون به حداقل می رسد.

محمد سرشوقی مدیرعامل شرکت شیرین سلامت پارتیکان در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به بومی‌سازی فناوری تولید ایزومالت در کشور با داخلی‌سازی کامل فرآیند تولید در شرکت شیرین سلامت پارتیکان بیان کرد: از سال ۱۳۹۰، فعالیت‌های تحقیقاتی شرکت آغاز کردیم و درحال حاضر  دانش فنی یکی از پیچیده‌ترین ترکیبات مورد استفاده در صنایع غذایی را در داخل کشور توسعه داده ایم.

وی با اشاره باینکه در ابتدا رویکرد ما فراتر از یک تولید ساده صنعتی بود، در حال حاضر شرکت شیرین سلامت پارتیکان تنها تولیدکننده انواع ایزومالت در ایران است.

مدیرعامل شرکت شیرین سلامت پارتیکان گفت:زمانی که ایزومالت از آلمان وارد می‌شد، قیمت هر کیلوگرم آن به حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان میلیون تومان می‌رسید که عملاً استفاده از آن را برای تولیدکنندگان داخلی غیرممکن کرده بود.

سرشوقی با بیان اینکه با بومی‌سازی کامل این فرآیند، قیمت محصول به حدود ۸۰۰ هزار تومان کاهش یافته است، ادامه داد:امروز افتخار داریم که محصولی با استانداردهای جهانی و منشأ کاملاً طبیعی را به بازار عرضه می‌کنیم.

وی گفت:ما به عنوان تنها تولیدکننده انواع ایزومالت از جمله انواع جایگزین شکر در خاورمیانه، محصولات خود را با کیفیت جهانی و دانش فنی بومی تولید می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت شیرین سلامت پارتیکان بیان داشت: این محصول نه‌تنها از نظر جذب انرژی، پایدارتر از شکر معمولی است، بلکه به دلیل شاخص گلیسمی بسیار پایین، ایمنیِ غیرقابل‌انکاری برای بیماران دیابتی فراهم می‌کند.

سرشوقی با اشاره به اخذ بیش از ۲۵۰ مجوز مختلف برای محصولات شرکت گفت: درحال حاضر همچنان برای دریافت تسهیلات ثابت و سرمایه در گردش با چالش‌های متعدد اداری و بانکی مواجه هستیم.

در ادامه نیز قائم‌مقام مدیرعامل شرکت با اشاره به برخی ابهامات و شایعات در ارتباط با ایزومالت توضیح داد:ایزومالت یک قند الکلی مشتق‌شده از نیشکر است و برخی تصورات غلط درباره وجود چربی یا مواد سرطان‌زا فاقد هرگونه مبنای علمی است .

نرگس نادیان گفت:ایزومالت ترکیبی ایمن، فاقد هرگونه ماده مضر و دارای تأییدیه‌های رسمی سازمان غذا و دارو است که به عنوان جایگزینی ایمن برای کاهش کالری دریافتی بدن محسوب می‌شود.

وی افزود: امروزه در جوامع پیشرفته بشری برای حفظ سلامتی و ترویج فرهنگ تغذیه سالم توصیه بر مصرف مواد کم چرب، بدون شکر، کم نمک و کم کالری شده است.

نادیان گفت:با توجه به اینکه بخش اعظم مواد انرژی زا مواد قندی هستند، لذا از جمله مواردی که در این خصوص مورد توجه قرار می گیرد، فراورده های غذایی بدون شکر و کم کالری هستند.

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت شیرین سلامت پارتیکان گفت:ما به دنبال این هستیم که با همکاری انجمن‌های دیابت، این محصول را نه به‌عنوان یک کالای لوکس، بلکه به‌عنوان یک «جایگزین ضروری برای پیشگیری از بیماری» معرفی کنیم.

همچنین رئیس هیئت‌مدیره شرکت شیرین سلامت پارتیکان و برند کامور در جمع اصحاب رسانه با اشاره به مضرات مصرف شکر در کشور بیان کرد:اگر تنها ۱۰ درصد از مصرف شکر کاهش یابد، آثار اقتصادی و سلامت آن برای کشور بسیار قابل توجه خواهد بود.

علی سرشوقی گفت:ما در این سال‌ها تنها در حال تولید یک محصول  نبوده  بلکه در حال تغییر ذائقه و فرهنگِ مصرفی جامعه بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه ایزومالت برای ما صرفاً یک جایگزین شکر نیست؛افزود: این محصول می تواند به ابزاری مؤثر برای کاهش هزینه‌های درمانی ناشی از بیماری‌هایی مانند دیابت و چاقی تبدیل شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه ایزومالت یک کربوهیدرات کم هضم است و مانند فیبرهای غذایی عمل می کند، گفت:در واقع در روده جذب نمی شود بنابر این پس از مصرف ایزومالت، ترکیبات غذایی موجود در روده کوچک غنی تر از زمانی است که موادی مثل شکر مصرف میشود، چون شکر سریعا به صورت آنزیمی هیدرولیزه شده و کاملا در روده کوچک جذب می شود.

سرشوقی ادامه داد:مصرف ایزومالت تاثیر بسزایی در پیشگیری از بیماری هایی از جمله یبوست، هموروئید و شیارهای مقعدی دارد و باعث بهبود عملکرد روده ها می گردد و از سرطان روده جلوگیری به عمل می آورد.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت شیرین سلامت پارتیکان و برند کامور با اشاره به فواید بسیار بارز ایزومالت وتاثیر آن در بیماری های دهان و دندان گفت: ایزومالت محیط دهان را اسیدی نمی کند، لذا پس از مصرف، آسیبی به دندان ها وارد نمی شود مصرف ایزومالت بر خلاف شکر موجب پوسیدگی دندان نمی شود.

شرکت شیرین سلامت پارتیکان از بومی‌سازی کامل فناوری تولید ایزومالت