اشتغال‌های پنهان در مقرری بگیران بیمه بیکاری و فرارهای بیمه‌ای توسط کارفرمایان باید مهار گردد
اشتغال‌های پنهان در مقرری بگیران بیمه بیکاری و فرارهای بیمه‌ای توسط کارفرمایان باید مهار گردد
معین نیوز_با هدف بررسی دغدغه ها و انتظارات جامعه کارگری کارفرمایی استان، در نشستی مشترک با حضور مدیران کل تامین اجتماعی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، موضوعات مختلف از قبیل اصلاح عناوین شغلی، مشاغل سخت و زیان آور، مقرری بیمه بیکاری و ... مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

به گزارش معین نیوز به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان ، در این دیدار ، کیوان مرتضوی با تاکید بر ضرورت تقویت تعاملات و همسویی برای تحقق اهداف، کارگران و کارفرمایان را از ارکان اصلی گردش چرخهای اقتصادی کشور و عرصه تولید و صنعت و در زمره شرکای اجتماعی این سازمان برشمرده و تلاش مجموعه سازمان و مدیران ارشد برای رفع دغدغه ها و انتظارات این قشر را مصداقی بارز از اهمیت و جایگاه این عزیزان برشمرد.

در این نشست موضوعاتی همچون اخذ مابه التفاوت دستمزدها در اصلاح عناوین شغلی و اختلافات موجود و نارضایتی کارفرمایان مطرح و مدیرکل تامین اجتماعی اذعان داشت: این محاسبات و مابه التفاوت شکل گرفته صرفاً در مواردی بوده که دستمزد ارائه شده در زمان گذشته معادل شغل کارگر ساده و در حد حداقل دستمزد سال بوده و برابر با دستمزد شغل مورد ادعا و تایید شده که مشمول قانون سخت و زیان آور گردیده نبوده است.

وی همچنین با اشاره به وجود اشتغال های پنهان در جامعه مقرری بگیران بیمه بیکاری و یا افرادی که توسط کارفرمایان در مورد آنها فرارهای بیمه ای صورت میگیرد با تاکید بر دستورالعمل صادره بازرسی های مشترک توسط وزارتخانه ، خواستار همکاری بیشتر برای شناسایی اینگونه موارد گردید.

اجرای ماده ۹ قانون بیمه بیکاری برای بکارگیری مجدد مقرری بگیران توسط کارفرمایان متقاضی و رعایت عدالت در زمینه تایید مشاغل سخت و زیان آور از جمله دیگر مباحث این نشست بود.