علی مطهری، نماینده تهران در مجلس دهم، در حساب توییتری خود نوشت: «با توجه به شدت شیوع کرونا در کشور لازم است دولت تعطیلی شنبه ۲۶ مهر و یکشنبه ۴ آبان شهادت امام رضا (ع) و امام حسن عسکری (ع) را برای امسال لغو کند تا خود به خود سفرها لغو شود و نیازی به التماس دولت نباشد. تعطیلی این روزها در حالی که نمیتوان مراسمی برگزار کرد فلسفه خود را از دست داده است.»
درخواست علی مطهری از دولت برای لغو دو روز تعطیلی رسمی
معین نیوز_نایب رییس مجلس دهم خطاب به دولت نوشت: «تعطیلی های ۲۶ مهر و ۴ آبان را لغو کنید تا سفرها لغو شود و نیاز به التماس شما نباشد».
لینک کوتاه :
https://moeennews.ir/?p=5788
برچسب ها
کارت زرد به وزیر ارتباطات پیام خوبی برای خدمترسانی در شرایط جنگ ندارد
معین نیوز_یک نماینده مجلس گفت: مجلس وظیفه دارد درباره عملکرد وزرا سؤال کند و اگر نمایندگان درباره کیفیت خدمات، قیمت اینترنت یا هر موضوع دیگری ابهامی دارند، وزیر باید پاسخگو باشد. با این حال، کارت زرد یک ابزار نظارتی است و نباید آن را به معنای نادیده گرفتن تمام اقدامات یک وزارتخانه یا مردود دانستن مجموعه عملکرد وزیر تلقی کرد.
رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد
معین نیوز_رئیس جمهور با بیان اینکه در مدیریت فرایند اصلاح الگوی مصرف، دولت پیشگام است تصریح کرد: شخصاً بر جزئیات این روند در مجموعهای که مستقر هستیم، نظارت دارم.
شایعات درباره مبلغ قرارداد قلعهنویی؛ لزوم شفافسازی فدراسیون فوتبال
معین نیوز_امیر قلعهنویی در شرایطی در تیم ملی فوتبال کشورمان ماندنی شده که مشخص نیست مبلغ قرارداد 6 ماههاش چقدر است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.














































