دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026
پ
  • شناسه : 7406
  • 23 نوامبر 2020 - 0:39
معاون وزیر راه و شهرسازی:

آماده دریافت لیست خبرنگاران برای واگذاری مسکن ملی هستیم

آماده دریافت لیست خبرنگاران برای واگذاری مسکن ملی هستیم
آماده دریافت لیست خبرنگاران برای واگذاری مسکن ملی هستیم
معین نیوز_محمود محمودزاده اظهار کرد: پیش نویس تفاهم نامه ساخت مسکن برای خبرنگاران در قالب طرح اقدام ملی را برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرستادیم و نظراتشان را هم اعلام کردند. ما آماده ایم تا وزارت ارشاد تعداد تحت پوشش در هر استان و شهر را اعلام کند و ما […]

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا سقف تسهیلات ۱۶۰ میلیون تومانی مسکن یکم افزایش می یابد، گفت: فعلا تصمیم جدیدی در حوزه وزارت راه و شهرسازی اتخاذ نشده و اگر در حوزه بانکی تصمیمی بگیرند ما اطلاعی از آن نداریم.

پیشرفت ۵۵ درصدی مسکن ملی تهرانسر

معاون وزیر راه و شهرسازی درخصوص آخرین وضعیت پروژه اقدام ملی مسکن در تهرانسر گفت: این پروژه به صورت مشارکتی بین شریک بخش خصوصی و دولت اجرا می شود و زمانی که به ۶۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت نرسد امکان تعیین سهم طرفین وجود ندارد.

محموزاده تصریح کرد: در حال حاضر نیروهای اجرایی با تمرکز زیاد روی پروژه کار می کنند و تاکنون پیشرفت خوبی داشته است. هم اکنون در مرحله تیغه چینی وسفت کاری است و امیدواریم زودتروارد مراحل نازک کاری شود. فکر می کنم حداقل ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی ادامه داد: با وجود اینکه پروژه دارای پروانه ساخت بود مباحثی را با شهرداری داشتند که وقفه ای در طرح ایجاد کرد و بعد از اینکه حل شد با سه شیفته کار کردن توانستند فرصت از دست رفته را جبران کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین تعداد واحدهای طرح اقدام ملی مسکن در شهر جدید پردیس را ۲۶۰۰ واحد اعلام و تاکید کرد: در پردیس واقعا ظرفیت بیش از این تعداد وجود ندارد و اگر امکان داشت مثل بقیه شهرها حتما در سبد ثبت نام قرار می گرفت.

بهمن سال ۱۳۹۸ از طرف وزارت راه و شهرسازی پیش نویسی به منظور ساخت مسکن برای اصحاب رسانه و فرهنگ به وزارت ارشاد فرستاده شد که هنوز تفاهمنامه وارد مرحله اجرا نشده است. روز دوشنبه ۲۰ مرداد ماه محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ساخت مسکن خبرنگاران حتمی است، گفت: این امر منوط بر این است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه همکاری لازم را داشته باشد.

برچسب ها

اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد/آغاز ثبت‌نام از فردا 25 اکتبر 2026

اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد/آغاز ثبت‌نام از فردا

معین نیوز_اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی رشته‌های تحصیلی متمرکز و نیمه‌متمرکز آزمون کاردانی به کارشناسی‌ناپیوسته سال ۱۴۰۵ اعلام شد.

عارف: با وجود جنگ اقتصادی، دست‌بسته نیستیم 25 اکتبر 2026

عارف: با وجود جنگ اقتصادی، دست‌بسته نیستیم

معین نیوز_معاون اول رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه دشمن جنگ اقتصادی همه‌جانبه‌ای برای تحمیل اراده خود به ملت ایران در پیش گرفته است، گفت: با وجود مشکلات ناشی از تحریم‌ها و جنگ اقتصادی، دست‌بسته نیستیم و به‌شدت به آینده امیدواریم.

قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ ادعاهای آمریکا ذره‌ای اعتبار ندارد 25 اکتبر 2026

قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ ادعاهای آمریکا ذره‌ای اعتبار ندارد

معین نیوز_رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آماده‌ایم در برابر هرگونه جسارت به تمامیت ارضی ایران بزرگ، پاسخی خارج از تصور دشمنان بدهیم، گفت: تهدید به جنگ گسترده یا ترور موجب کوتاه آمدن ملت ایران از حقوق و منافع خود نمی‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.