بعد از آب چای سیاه یکی از پر مصرف ترین نوشیدنی ها در سطح جهان است که به نسبت دیگر انواه چای ها از کافئین بیشتری برخوردار می باشد. این چای طعم بسیار مطبوعی داشته و در ایران به طور گسترده ای مصرف می شود.
این نوشیدنی مفید از نظر طعم، طعم قوی تری نسبت به دیگر چای ها داشته و همانطور که گفته شد کافئین بیشتری نیز ازآنها دارد اما کافئین آن بسیار پایین تر از قهوه می باشد که باعث شده تا نگرانی های مربوط به کافئین در آن از بین برود.
چای سیاه در ایران به طور معمول در هر شرایطی و به خصوص در هوای سرد مصرف شده و به عنوان رایج ترین نوشیدنی در میان مردم شناخته می شود.
این چای را به طور معمول همراه با برخی دیگر از گیاهان مانند برگ گل محمدی (نوعی گل رز)، هل، دارچین، زنجبیل و غیره دم می کنند که می تواند خواص فوق العاده زیادی داشته باشد.
حال در اینجا ما قصد داریم تا ۱۰ مزیت نوشیدن چای سیاه را برای شما عنوان کنیم. شما می توانید این چای را صبح ها همراه با صبحانه، در ترکیب با شیر، عصر ها همراه با اسنک های مختلف و یا در شب های سرد زمستان بنوشید و لذت فروانی از آن ببرید.
۱٫ دارای خواس آنتی اکسیدانی می باشد.
۲٫ باعث بهبود سلامت قلب می شود.
۳٫ میزان کلسترول بد خون (LDL) را کاهش می دهد.
۴٫ سلامت روده را افزایش می دهد.
۵٫ می تواند فشار خون را کنترل کند.
۶٫ خطر دچار شدن به سکته را کاهش می دهد.
۷٫ میزان قند خون را کاهش می دهد. (به شرطی که با قند های ساده مانند قند، شکر، نبات و انواع دیگر شیرینی ها مصرف نشود. شما می توانید خرما، توت خشک و دیگر قند های طبیعی را با قند های ساده و فرآوری شده جایگزین کنید)
۸٫ می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
۹٫ باعث افزایش تمرکز می شود.
۱۰٫ به راحتی می توان آن را تهیه کرد.