مردم را قربانی احساسات نکنید!
معین نیوز_یونس رنجکش/در افتادن کشور درچاله آشوبهای خیابانی وتولید حفره تهدید امنیتی به واسطه موج احساسات اعتراضی برانگیخته شده به بهانه مرگ دختر جوانی که همزمان بادستگیری توسط گشت پلیس امنیت اخلاقی اتفاق افتاد حادثه ساده ای نیست و می بایست هر چه سریعتر با تلطیف فضای سیاسی و اجتماعی کشور به واسطه اقناع و جلب رضایت عمومی و اقدامات مناسب خلا شکاف ایجاد شده را پرنمود ...
در افتادن کشور درچاله آشوبهای خیابانی وتولید حفره تهدید امنیتی به واسطه موج احساسات اعتراضی برانگیخته شده به بهانه مرگ دختر جوانی که همزمان بادستگیری توسط گشت پلیس امنیت اخلاقی اتفاق افتاد حادثه ساده ای نیست و می بایست هر چه سریعتر با تلطیف فضای سیاسی و اجتماعی کشور به واسطه اقناع و جلب رضایت عمومی و اقدامات مناسب خلا شکاف ایجاد شده را پرنمود .
جامعه ایران به واسطه چالشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کنار عدم اجرای سیاستهای اصولی متولیان در اقناع کنندگی دچار شکاف عمیقی بین حکمرانان و بخشی از مردم است که تداوم این روند جز خسارتهای جبران ناپذیر برای دو سوی ابن میدان ثمره دیگری نخواهد داشت زیرا در میانه احساسات قلیان شده به بهانه های مختلف فرصت طلبانی نیز حضور دارند که به وقت مناسب از آب گل آلود ماهی خود را خواهند گرفت.
اگرچه در این سال ها به بهانه های مختلف شاهد بروز بحران و آشوبهای خیابانی در کشور و تهدیدات امنیتی در این زمینه برای کشور و مردم بوده ایم و به هر امکان سرو ته اتفاقات جمع و جور و فروکش شد و اینگونه حوادث هم در هرکشوری به دلیل برخی اشکالات درسیستم حکمرانی و نارضایتی بخشی ازجامعه آن امری طبیعی است اما باید به یاد داشت که هر اعتراض و آشوبی خیابانی می تواند آغازی برای یک تهدید جدی تر در بلند مدت باشد.
با توجه به تجربه حوادث هایی اینچنین که درایران تجربه شده است خطر عمده تحریک پذیری بخشهایی ازجامعه بویژه جوانان ونوجوانان ازسوی محرک های خارجی و بدخواهانو وابستگانی است که در راستای منافع خویش دست به تحریک احساسات معترضین به وضع سیاست های اجرایی می زنند.
آنچه در پیشگیری این اتفاق ها حایز اهمیت است کنترل احساسات دوطرف میدان درگیری ها است که میبایست با تدبیر و درایتی ویژه هم مجریان بخش حاکمیت کنترل شوند و هم بابرنامه های اقناعی و توجیه کننده احساسات به قلیان آمده معترضین کمتر تحریک و تحت کنترل قرار گیرد.
آنجه برای جامعه گیرافتاده در میانه دو سنگ آسیاب مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی امروز ایران مهم است حفظ امنیت و پرهیز ازخشونت و بهانه دادن به دست اغتشاش گرایی است که هدفی دیگر دا دنبال می کنند. به طور یقین با مروری به اتفاقات ناگوار پیش آمده و بخشی ازسیاستهای اجرایی درکشورنمی توان نمره قابل قبولی به اینگونه حکمرانی ها داد و اشکال و ایراد بسیاری در این میانه برجاست، اما اعتراضات سخت که با کشتار و شکستنها وآتش زدنها همراه باشد به طور یقین نمی تواند تامین کننده مطالبات اصلاحی وپاسخ گو کردن مجریان نافرمانی باشد که به راه خویش می روند. شرایط کشورمان درصحنه های بین المللی و همچنین داخلی با چالشهای جدی روبروست و باید به شدت مراقب بود چون دود آتش افروزی ها جز به چشمان ملت نخواهد رفت!
لینک کوتاه :
https://moeennews.ir/?p=24599
برچسب ها
یک گیلانی عضو هیات رئیسه فدراسیون پزشکی ورزشی شد
معین نیوز_صاحب مقصودی/طی حکمی از سوی دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، دکتر مرتضی فلاح کرگان، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون پزشکی ورزشی کشور منصوب شد.
المیادین: ضربه اطلاعاتی ایران به اسرائیل حامل پیامهای بسیار مهمی است
معین نیوز_خبرنگار شبکه المیادین در تهران گفت دسترسی ایران به اطلاعات حساس رژیم صهیونیستی در زمان کنونی حامل پیامهای بسیار مهمی در ابعاد متعددی است.
بقایی: تحریمهای جدید نشانه عمق خصومت آمریکا با مردم ایران است
معین نیوز_اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه اعمال تحریمهای جدید توسط وزارت خزانهداری آمریکا علیه چندین شخص حقیقی و حقوقی ایرانی و غیر ایرانی به بهانه همکاری با ایران در حوزههای تجاری و بانکی را به شدت محکوم و تاکید کرد که تحریمهای جدید نشانه عمق خصومت آمریکا با مردم ایران است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.