مهندس سید مهدی میرباقری افزود: از ۱۰ هزار و ۸۲۶ هکتار باغات انگور ملایر، ۱۰ هزار و ۶۱۶ هکتار سطح زیر کشت باغات بارور و ۲۱۰ هکتار غیر بارور هستند، همچنین پیش بینی متوسط میزان تولید انگور، ۲۴ تن در هکتار است.
وی در مورد مصارف فرآورده های انگور، گفت: پیش بینی می شود ۷۷ درصد انگور برداشت شده صرف تولید انواع کشمش شود و ۷۷ درصد انگور تولیدی شهرستان با توجه به ضریب چهار به یک، تبدیل به ۴۹ هزار و ۴۵ تن کشمش میشود.
مهندس میرباقری خاطرنشان کرد: در ملایر انواع کشمش تولید می شود که شامل ۳۱ هزار و ۵۹۵ تن آفتابی تیزابی، هزار و ۹۵۰ تن آفتابی غیر تیزابی، ۱۳۰۰ تن آفتابی دانه دار، ۱۱ هزار تن کشمش کالیفرنیا گوگرد و ۳۲۰۰ تن سایه خشک است.
مدیر جهاد کشاورزی ملایر با بیان اینکه ۱۰ درصد انگور تولیدی تبدیل به شش هزار و ۳۶۹ تن شیره انگور میشود، افزود: دو درصد معادل ۵۰۹۵ تن به آبغوره تبدیل شده و سه درصد انگور تولیدی معادل ۷۶۴۳ تن انگور به سرکه، شربت، باسلق و … تبدیل می شود.
وی یادآورشد: هشت درصد از انگور تولیدی معادل ۲۰ هزار و ۳۸۲ تن به صورت تازه خوری و ارائه انگور تازه به بازار مصرف می شود.