به گزارش معین نیوز دکتر محمود عاطفراد با اشاره به روند شکل گیری صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج گفت: صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج با پشتوانه دولتی بند «ن» تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ شکل گرفت، اساسنامه این صندوق در ۲۷ شهریور ماه به تصویب هیات دولت رسید و در سوم آبان ماه ۱۴۰۱، این صندوق با حضور مسئولان کشوری رونمایی شد و در ادامه روند در ۱۴ آبان ماه کارگروه استانی تشکیل شد. .
مدیرکل بیمه سلامت گیلان خاطر نشان کرد: در این صندوق هزینههای مازاد بیمه پایه و بیمه تکمیلی برای برخی از بیماریها شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیز صفاقی، دیالیز خونی، بال پروانهای، اس ام آی، اوتیسم، سرطان، پرفشاری شریان خون، سکته مغزی، پیوند کلیه، پیوند قلب و انواع بیماریهای بدخیم پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه از آغاز اجرای این طرح ۱۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اسناد هزینه از بیمه شدگان دریافت ورسیدگی شده است خاطر نشان کرد: ۲۸۱۸۲ بیمار در گیلان از ۴۷ بیماری، نشاندار شدهاند که با احتساب یک نفر با چند بیماری این رقم افزون بر ۳۲ هزار ۳۹۶ نفر بیمار نشاندار در استان است.
وی در پایان یاد آور شد: به منظور بهره مندی بیمه شدگان اعم ازبیمه سلامت وسایر سازمانهای بیمه گر میتوانند در سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران به آدرس bimehsalamatiranian.ir ثبت نام کنند. لازم به ذکر است، ۱۰۷ نوع بیماری خاص وصعب العلاج در لیست حمایت از بیماران قراردارد وبیمه شدگانی که به هریک از این بیماریها مبتلا باشند می توانند از حمایتهای مالی وبیمه ای سازمان بیمه سلامت درمحل خدمت ویا پس از آن بهرمند شوند.