در خبرها از گم شدن ۹ هزار میلیارد تومان ارز ترجیحی سخن به میان آمده بود و از گمرک حساب کشی می خواستند که چه شده است؟
این بار اولی نیست که سخن از گم شدن در فضای سیاست های اقتصادی دولت ها به میان می آید و مربوط به دولت خاصی هم نیست هر چند که در دولت های گشاده دست برای خودی ها از این دست حرف ها بسیار به گوش رسیده است و هنوز داستان دکل گمشده و گمشده های دیگر هم پا بر جا است.
از این اتفاق ها آنچه ملت را متعجب می کند چرایی وقوع آن تنها در جغرافیای سرزمینی ایران است وگرنه چگونه است که در سایر گوشه و کنارها ،حتی همین کشورهای همسایه به اصطلاح از ما عقب تر ها هم کسی در جستجوی ارز و دکل و از دست چیزهای گم شده که هیچ و حتی سوزنی کم نیست.
خلاصه تا زمانیکه با سیاست های پول پاشی و بخشش های آنچنانی به دنبال توزیع ارز و سرمایه ملی بین خاصه و خلاصه به بهانه کنترل قیمت و کمک به محرومان و کاهش قیمت اقلام اساسی و از این دست ابتکارات باشند رانتی ساز باشند، داستان گمشده ها همچنان باقی است مگر اینکه دست از جیب ملت کوتاه و خرمای ارزپاشی ها را بر نخیل بلند تر ببینیم!
شاید این روزها داستان سیاست های جدید دولت در حذف برخی ارزپاشی های ترجیحی و ساماندهی عرضه دلار در بازار رقابتی بتواند کاری پیش ببرد هرچند که داد و قال عده ای مفت نشسته بر سفره منفعت جویی حتما چوب لای چرخ خواهد انداخت!
- نویسنده : یونس رنجکش