دانشگاه بین‌المللی منطقه آزاد چابهار در راستای تربیت نیروی انسانی کارآمد در سواحل مکران گام مهمی بر می‌دارد
دانشگاه بین‌المللی منطقه آزاد چابهار در راستای تربیت نیروی انسانی کارآمد در سواحل مکران گام مهمی بر می‌دارد
معین نیوز_سیستان و بلوچستان/ریاست دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: این مرکز دانشگاهی با مساحت ۱۵ هزار هکتار در سال ۱۳۸۱ با نگاه جذب دانشجویان ایرانی و خارجی در پهنه سازمان منطقه آزاد چابهار راه اندازی شد.

به گزارش ارسالی معین، عبدالغفور بادپا افزود:  هدف از تأسیس این دانشگاه غیر دولتی آموزش و تربیت نیروی متخصص قابل رقابت با کشورها پیشرفته با همکاری دانشگاه های خارجی و داخلی می باشد.

وی در ادامه تشریح کرد: دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار با ۲۳ رشته در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با ۱۲۵۰ نفر دانشجو در حال فعالیت است.

وی اذعان داشت: این مرکز علمی ، پژوهشی از نظر زیرساخت های آموزشی و رفاهی سومین دانشگاه بین المللی مطرح کشور است.

وی بیان داشت: دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار ، متعهد به تربیت دانشجویان مسولیت پذیر ، خلاق ، متخصص با ارزش ها و آرمان های انسانی است.

عبدالغفور بادپا در ادامه افزود: این دانشگاه غیر دولتی به کمک بالاترین استانداردها و با طراحی فعالیت های تحصیلی متناسب با شرایط واقعی امروزه به انجام رسالت خود گام برداشته و مقامات آموزشی و تحصیلی دستگاه های دولتی و غیر دولتی را پرورش می دهد.

وی گفت: این دانشگاه غیر دولتی بین المللی در منطقه آزاد چابهار با ارائه خدمات متنوعی از جمله کتابخانه، آتلیه، معماری، آکادمی زبان انگلیسی، کارگاه کامپیوتر ، کلاس های آنلاین، تجهیزات سمعی و بصری، استودیو موسیقی، مرکز صادرات گرا، استودیو بازی، انیمیشن و سالن اجتماعات محیطی مناسب را برای یادگیری توسعه و دانش فراهم کرده است.

لازم به ذکر است: در حال حاضر ۲۵۰ دانشجوی خارجی از کشورهای افغانستان و پاکستان در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل می باشند.

بادپا تصریح کرد: از اقدامات ارزنده دانشگاه آموزش مهارت‌های چندگانه برای دانشجویان است که در همین راستا با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تفاهم نامه ای را امضاء کرده تا بتوانیم برخی از رشته‌های فنی ارایه خدمات نماییم.

وی در خصوص مسوولیت های اجتماعی عنوان کرد: دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار در نگاه توسعه آموزشی برای دانش آموزان نواحی شهری و روستایی چابهار اقدام به ساخت و راه اندازی دبیرستان شبانه روزی پسرانه دانا و توانا کرده است.

که در این دبیرستان از اساتید برجسته و متعهد برای تربیت و رشد تحصیلی دانش آموزان برگزیده شده اند که این امر به تحصیل موفقیت آمیز و تربیت آینده درخشان آنان منجر خواهد شد.

وی اشاره کرد: دبیرستان دانا و توانا از تجهیزات آموزشی پیشرفته از جمله پروژکتور ها و سیستم های کنترل آب و هوا و کارگاه کامپیوتر تجهیز شده اند که دانش آموزان محیطی آرام برای مسیر تحصیلی شأن فراهم می کند.

ریاست دانشگاه بین المللی  منطقه آزاد چابهار یادآور شد: از اهداف مهم ما در دراز مدت بهره گیری از علوم و فنون ملل پیشرفته جهان با گسترش همکاری با دانشگاه ها و موسسات پژوهشی ملی و بین المللی ، تربیت مربیان کارآفرین متناسب با پیشرفت دانش و فناوری روز جهان ، پاسخگویی در حوزه‌های تخصصی سایر علوم مورد نیاز همگام با توسعه صنعتی و اقتصادی کشور و جهان با نگاه ویژه به توسعه سواحل مکران و ایجاد اتاق فکری تاثیر گذار در جنوب شرق کشور در حوزه تصمیم گیری های کلیدی بر پایه تحقیقات علمی می باشد.

عبدالغفور بادپا گفت: از جمله زیرساخت های مهم این دانشگاه غیر دولتی می توان مرکز زبان تلتا، مجتمع خوابگاهی و مرکز رشد و نوآوری مکران را نام برد.

که مجموع خوابگاه دانشگاه بین المللی  منطقه آزاد چابهار یکی از مجهزترین مراکز دارای ۲ ساختمان هر کدام تعداد ۱۱۶ سویت سه خوابه می باشند.

وی در خصوص آمار مقالات مشترک دانشگاه بین المللی منطقه آزاد  چابهار عنوان کرد: این مرکز مقالات مشترکی با دانشگاه های سیستان و بلوچستان ، دریانورد و علوم دریایی چابهار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و دانشگاه علم و صنعت ایران  داشته است.

عبدالغفور بادپا تایید کرد :  افتتاح آزمایشگاه تخصصی بتن دانشگاه و افتتاح آزمایشگاه جوش با همکاری دانشکده فنی و حرفه ای و برگزاری جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی راه اندازی سالن مطالعه، نمازخانه خواهران و برادران، پایگاه بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه تدوین کتابچه گزارش عملکرد ۱۴۰۱ ازجمله افتخارات دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار می باشد.

وی در پایان افزود: در مقایسه با سال تحصیلی ۱۴۰۱  تا ۱۴۰۲ حدود ۲۰ درصد افزایش دانشجو داشته ایم که چنانچه اخذ مجوزهای بین المللی افزایش یابد این رقم به ۵۰ درصد رشد خواهد داشت.