محمدرضا محسنی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه سیلاب با حجم زیاد از مسیر کوه های خلخال سرازیر شده است، افزود : با وجود حجم زیاد، آب در مسیر رودخانه پیش رفت و به برخی از پل های چوبی خسارت زد اما خسارت جانی و مالی در پی نداشت.
وی با اشاره به اینکه آب شرب دو منزل مسکونی در جریان سیل دیروز قطع شد که پس از ساعاتی مشکل حل شد، افزود :خسارت های وارده در اثر سیل دیروز در شهرستان در دست بررسی است که پس از شناسایی دقیق جمع بندی و به ستاد مدیریت بحران اعلام می شود.
شهرستان فومن با دو بخش مرکزی و سردار جنگل در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
فرماندارفومن : ابنیه تاریخی ماسوله در سیل اخیر خسارتی ندید
فرماندار شهرستان فومن گفت : با توجه به پیش بینی و هشدار قبلی هواشناسی و ستاد مدیریت بحران دستگاه های متولی در آماده باش بودند وسیلاب از مسیر رودخانه خارج نشد و خسارتی متوجه بافت شهر وابنیه تاریخی ماسوله نگردید.
لینک کوتاه :
https://moeennews.ir/?p=2132
برچسب ها
طی احکام جداگانه از سوی دبیرکل حزب اعتدال و توسعه:
مسئولان ارکان حزب منصوب گردیدند
مجازات سنگین در انتظار این افراد/ هشدار جدی شورای نگهبان به نمایندگان مجلس
معین نیوز_هادی طحاننظیف سخنگوی شورای نگهبان از مجازات سنگین برای خرید و فروش رای در انتخابات مجلس خبر داد.
بانوان هیراد به دنبال قهرمانی
معین نیوز_تمرینات تیم فوتبال بانوان هیراد جهت حضوری پرقدرت در لیگ دسته اول کشور در رشت در حال پیگیری است.
طی احکام جداگانه از سوی دبیرکل حزب اعتدال و توسعه:
مسئولان ارکان حزب منصوب گردیدند
معین نیوز_دکتر محمد باقر نوبخت ، دبیرکل حزب اعتدال و توسعه طی احکام جداگانه مسئولان ارکان حزب را به شرح ذیل منصوب نمودند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.