دکتر منوچهر مهدی پور شهردار کومله در این راستا گفت: یکی از اهداف اصلی ما در برگزاری جشنواره بهار نارنج حضور چشمگیر مردم دور و نزدیک در این شهر و شناساندن فرهنگ، سنت و زیبایی های شهر کومله بود که این هدف در جشنواره سال جاری با حضور کم نظیر مردم محقق شد.
وی تصریح نمود ً: داشتن نقاط قوت و ضعف از لازمه های اجرای هر برنامه ی زنده ای است و چنانچه نقاط ضعفی نیز در جشنواره ی امسال وجود داشت علتش دیر شروع شدن برنامهریزیها به جهت رنگ بندی های کرونایی بود که پیش بینی ها را با اخلال مواجه میکرد و به یاری خدا در سال آینده با ثباتی که در کشور حاکم خواهد شد ،دبیرخانه جشنواره، برنامه ریزی های مدونی را در برگزاری باشکوه تر این جشنواره بومی پی ریزی خواهد نمود.
دکتر مهدی پور ضمن تشکر از اعضای شورای اسلامی شهر، فرماندار، نماینده ی مجلس و تمامی مسئولین ، دست اندرکاران و پرسنل ذیربط که پای کار بودند خاطرنشان کرد : به منظور بهتر برگزار شدن جشنواره عوامل نیروی انتظامی، هلال احمر و اورژانس نیز پابهپای سایرین در صحنه حضور داشتند.
وی افزود : از روند برگزاری جشنواره رضایت کامل دارم و اگر نقصی وجود داشت نه به واسطه عوامل برگزارکننده بلکه به دلیل عدم زیرساختها از جمله: نبود مکان مناسب، سرویس های بهداشتی و … بود که به یاری خدا در سالهای بعدی برگزاری جشنواره این زیرساختها نیز مرتفع خواهد شد .
شهردار کومله اظهار داشت: در جلسهای که با دکتر واحدی، معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی داشتیم قول مساعدت در راستای ثبت ملی جشنواره بهار نارنج داده شد که امیدواریم با رایزنیهای انجام شده و پیگیریهای لازم این جشنواره ی بومی به نام شهر کومله ثبت ملی میشود.