وزیر نفت اعلام کرد صد میلیارد دلار را به دلیل عدم ارسال نفت از دست داده‌ایم/ برای رفع تحریم‌ها نیاز به احیای برجام است/ مخالفت‌های یکسری افراد هزینه‌های گزافی برای کشور به بار می‌آورد
وزیر نفت اعلام کرد صد میلیارد دلار را به دلیل عدم ارسال نفت از دست داده‌ایم/ برای رفع تحریم‌ها نیاز به احیای برجام است/ مخالفت‌های یکسری افراد هزینه‌های گزافی برای کشور به بار می‌آورد
معین نیوز_وزیر جدید نفت مطرح کرده است که صد میلیارد دلار را به دلیل عدم ارسال نفت از دست داده ایم، صد میلیارد دلار عدد بزرگی است بودجه چند سال کشور است.

«عزت الله یوسفیان ملا»، نماینده مجلس دهم، در رابطه با سیاست دولت سیزدهم درباره برجام به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: برای کشور باعث افتخار است که به کشورهایی که در نقطه مقابل ایران قرار دارند و جزو کشورهای متخاصم محسوب می‌شوند، هیچ تعهدی ندهیم و بدون هیچ تعهدی بتوانیم نفت خود را بفروشیم و پول نفت را وارد کشور کنیم و با بانک های جهان مراوده داشته باشیم و داد و ستد کنیم و به قول آقایان سوئیفت بانک مرکزی باز باشد و زیر بار fatf نرویم. اگر واقعا توان انجام چنین کاری را داریم  هیچ عقل سلیم و عقل سالمی اجازه نمی دهد که برجام را امضاء کنیم. درشرایط حاضر اوضاع جهانی و مراودات جهانی ایجاب می کند که بعضی از عهدنامه ها و مقابله نامه ها و بعضی از موارد را  امضا کنیم.

او در ادامه بیان کرد: آقایانی که با برجام مخالف هستند اگر می توانند بدون برجام کارهایشان را پیش ببرند و کالای کشور را بفروشند، دلارمان و یورو و ارز خارجی بدست اورند هیچ دلیلی که کشور عضو برجام شود وجود ندارد اما چنین چیزی واقعا امکان ندارد. مخالفین برجام به دنبال منافع خود هستند روزی شرایط ایجاب می کرد که مخالف باشند و فریاد مخالفت سر بدهند و امروز هم منافع شان ایجاب می کند که با برجام موافقت کنند، اگر شما از این افراد بپرسید شما چگونه می خواهید نفت خود را بفروشید و پول بگیرید و چگونه می خواهید کشتی های حامل نفت خود را روی آب بیمه کنید پاسخ و راهکاری نخواهند داشت. عده ای در کشور یک روز اگر از برجام حمایت کنند و یک روز در مخالفت با آن قد علم می کنند اینها اگر نانشان در روغن باشد دیگر مشکلی ندارند.

یوسفیان ملا بیان کرد: الان تقریبا کسی نیست که بگوید من برجام را نمی خواهم همه یک صدا می گویند که باید تحریم ها رفع شود و برای رفع تحریم ها نیاز به احیای برجام است. در هر شرایطی باید استقلال و امنیت کشور و قداست ایران و حمایت از خاک کشور حفظ شود. زمانی که قرارداد دو جانبه امضا می کنیم به این معنا است که منافعی بگیریم و منافعی بدهیم و امتیازی بگیریم و امتیازی هم بدهیم. برای برداشتن تحریم ناگزیر هستیم که مذاکره کنیم و باید در مذاکرات حفظ استقلال ملی و استقلال کشور  را سر لوحه قرار دهیم.

این نماینده مجلس مطرح کرد: باید با رعایت شرایط برد برد قرارداد امضا کنیم و برجام را بپذیریم. اما باید بر این نکته توجه داشته باشیم که از برجام فراتر نرویم. ایران باید در منطقه نظر خود را بدهد و حرفش را بزند، یک کشور منزوی در منطقه نباشیم. برجام فقط در حد عدم تئوری سلاح کشتار جمعی بود که ما به آن معتقد هستیم، اینکه بخواهیم چیزی را بر برجام اضافه کنیم جمهوری اسلامی ایران زیر بار نمی رود برجام همان برجامی که بوده و شکل و شمایل آن مشخص است یعنی سلاح هسته ای تولید نمی کنیم و آنچه که می ستانیم رفع کلی همه تحریم ها است.

یوسفیان ملا گفت: مخالفت های یکسری افراد هزینه های گزافی برای کشور به بار می آورد، حرف خودشان را می زنند و منافع خود را در این شرایط خاص در نظر می گیرند. وزیر جدید نفت مطرح کرده است که صد میلیارد دلار را به دلیل عدم ارسال نفت از دست داده ایم، صد میلیارد دلار عدد بزرگی است بودجه چند سال کشور است. هزینه بسیاری از پروژه عمرانی نیمه تمام اعم از سد و ریل و غیره را تامین می کند و عدد کوچک و پایینی نیست.

او در پایان افزود: افرادی مانند آقای لاریجانی و ظریف را که در خط مقدم سیاست خارجی بودند به آنها برچسب می زدند و می گفتند که آنها گرایش غربی دارند اما اکنون مدافع برجام شده اند‌. نباید از مسائل سیاسی کشور استفاده ابزاری به نفع خود کنیم و ببینیم که باد از کدام طرف می آید که به سود ما است، هم مسیر باد شویم و عافیت طلبی و راحتی را برای خودمان پیشه کنیم، این برای کشور خطرناک است. سیاست کلی نظام را رهبری ترسیم می کنند. نمی گوییم که تمام مسائل کشور را به برجام گره بزنیم. زمانی می توانیم تحریم را برداریم که گردن بگیریم بعضی از نیازهای بین المللی کشور را البته به نحوی که به منافع ملی ما خدشه وارد نشود.