آخرین وضعیت صدور ویزاهای تیم ملی؛ یک حریف دیگر آفریقایی به ایران رسید
آخرین وضعیت صدور ویزاهای تیم ملی؛ یک حریف دیگر آفریقایی به ایران رسید
معین نیوز_سرپرست تیم ملی فوتبال از احتمال صدور ویزاهای تیم ملی در دو هفته آینده خبر داد و گفت: بعد از گامبیا با یک تیم دیگر آفریقایی بازی تدارکاتی خواهیم داشت.

به گزارش معین نیوز به نقل از ایرنا، مهدی محمدنبی در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به برنامه‌های تیم ملی در مسیر جام‌جهانی فوتبال، اظهار داشت: امشب بازیکنان به اردو مراجعه خواهند کرد و فردا ساعت ۹ صبح راهی آنتالیا ترکیه می‌شوند تا تمرینات و برنامه‌های خود را دنبال کنند.

وی ادامه داد: در این مدت ۲ بازی در ترکیه پیش‌بینی کرده‌ایم که هشتم خرداد با تیم ملی گامبیا بازی می‌کنیم و چهاردهم این ماه نیز با یک تیم دیگر آفریقایی مصاف خواهیم داشت. در چند روز آینده و پس از قطعی شدن قرارداد، نام این حریف را هم اعلام می‌کنیم.

سرپرست تیم ملی فوتبال در مورد ویزاهای تیم ملی تاکید کرد: با توجه به پیش‌بینی که از قبل داشتیم و مکاتباتی که با فیفا صورت گرفته، در دو هفته آینده باید این امر انجام شود و فکر می‌کنم قبل از اعزام تیم از ترکیه به آمریکا، ویزای اعضای تیم صادر گردد.

وی در خصوص اینکه احتمال دارد برخی بازیکنان تاثیرگذار تیم ملی فوتبال ایران با کارشکنی آمریکا ویزا نگیرند، گفت:‌ فعلا به این موضوع فکر نمی‌کنیم، اما برنامه‌های خودمان را داریم. همانگونه که سخنگوی دولت گفت، تیم ملی در جام‌جهانی شرکت خواهد کرد. اجازه بدهید بعد از اینکه موارد مشخص شد در مورد آن صحبت کنیم.