پروژه سینمایی «بانوی بهشت» ساخته شرکت فیلمسازی «Enlightened Kingdom»، به کارگردانی «الی کینگ» و سرمایهگذاری ۱۵ میلیون دلاری «یاسر الحبیب» چند روزی است که در کشورهای مختلف از جمله آمریکا، انگلیس و کانادا به نمایش گذاشته شده است.
این فیلم که با ادعای بزرگداشت شعائر شیعی و شخصیت حضرت فاطمه زهرا (ص) تولید شده، گرچه سعی کرده منطبق بر روایت شیعیان از وقایع صدر اسلام حرکت کند، اما با دست گذاشتن بر نقاط اختلافی میان مذاهب اسلامی، رویکردی تفرقهافکنانه دارد.
یاسر الحبیب نویسنده و سرمایهگذار این اثر سینمایی، مدیر شبکه تلویزیونی فدک و از عناصر وابسته به فرقه موسوم به شیرازی است که پس از افشای ارتباط فکری و مالی این فرقه با دربار ملکه انگلیس، مدعی شد الیزابت از سلسله سادات است.
او در این فیلم بدون اشاره به آمریکا و صهیونیسم به عنوان موسسان اصلی گروههای تروریستی ـ تکفیری مانند داعش، در حالی با هدف عمقبخشی به اختلافهای جهان اسلام مدعی میشود امثال داعش از تفکرات اهل سنت نشات گرفته که بخش زیادی از قربانیان توحش داعشی همکیشان سنی مذهب بودهاند.
در تبیین آنچه در پس پرده چنین اقداماتی میگذرد، توجه به نقش ویژه و تاریخی دربار و دولت خبیث انگلیس در تفرقهافکنی از یک سو و مخالفت صریح گفتمان انقلاب اسلامی اهمیت ویژه دارد.
سیاست استعماری فرقهسازی در مذاهب اسلامی با هدایت بریتانیا و با هدف ایجاد تفرقه میان مسلمانان و جلوگیری از احیای عصر طلایی تمدن اسلامی، با تاسیس فرقه «وهابیت» منشعب از اهل سنت در سال ۱۱۶۰ هجری قمری توسط «محمد بن عبدالوهاب» در منطقه نجد عربستان کلید خورد و سپس با تاسیس دو فرقه منشعب از تشیع یعنی «بابیت» توسط «سید علی محمد شیرازی» در سال ۱۲۶۶ و «بهائیت» توسط «میرزا حسینعلی نوری» در ۱۲۸۲ هجری قمری در ایران ادامه یافت.
در چند دهه گذشته اما با توجه به ناکارآمدی جریان بهائیت در راهبرد غربی ـ صهیونیستی تفرقهافکنی میان مسلمانان به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، از فرقه موسوم به شیرازیها به عنوان دستپخت جدید دربار ملکه باکینگهام رونمایی شد تا با ظاهری منطبق با اعتقادهای تشیع (برخلاف اعتقادهای التقاطی بهائیت) مسئولیت اجرای اوامر روباه پیر را برعهده بگیرد.
در این میان تقسیم کاری هم صورت گرفت و پشتیبانی جریان سلفی ـ تکفیری به ظاهر سنی برعهده آمریکاییها گذاشته شد تا در زمانهای که الگوی تقریبی ـ انقلابی اسلام ناب با محوریت جمهوری اسلامی میرفت فاتحه عناصر دستنشانده غربی ـ صهیونیستی را در جهان اسلام بخواند، تشیع انگلیسی و اسلام سنی آمریکایی از یک اتاق فرمان تیغ بر امت اسلامی بکشند و مسلمانکشی به راه بیندازند.
بیانات رهبر معظم انقلاب در این خصوص در جمع مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی در سال ۹۵، اشاره دقیقی به این نقشه شوم دارد:
«امروز دو اراده در این منطقه با یکدیگر در تعارضند؛ یک اراده، اراده وحدت است؛ یک اراده، اراده تفرقه است. اراده وحدت، متعلق به مومنین است؛ فریاد اتحاد و اجتماع مسلمین از حنجرههای با اخلاص بلند است و مسلمانها را دعوت میکنند به اینکه به مشترکاتشان توجه کنند؛ اگر این طور شود و اگر این وحدت اتفاق بیفتد، وضعی که امروز مسلمانها دارند دیگر به این شکل نخواهد بود و مسلمان عزت پیدا خواهد کرد. امروز شما ملاحظه کنید از منتهی الیه شرق آسیا در میانمار مسلمانکشی هست، تا غرب آفریقا در نیجریه و امثال اینها؛ همهجا مسلمانها کشته میشوند؛ حالا یکجا به دست بودایی کشته میشوند، یکجا به دست بوکوحرام و داعش و امثال اینها کشته میشوند.
یک عدهای هم در این آتشها میدمند؛ شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی مثل هم هستند؛ همه، دولبه یک قیچی هستند؛ سعیشان این است که مسلمانها را به جان هم بیندازند؛ این پیام اراده تفرقه است که اراده شیطانی است؛ اما پیام وحدت این است که اینها از این اختلافات عبور کنند، در کنار هم قرار گیرند، با هم کار کنند.»
بر اساس آنچه بیان شد؛ بیراه نیست اگر بگوییم آدرسی که «بانوی بهشت» میدهد آدرس غلطی است که جهان اسلام را به جهنمی دیگر از جنس آنچه در این سالها بر سر جهان اسلام آمده رهنمون میشود، جهنمی که قرار است در آن فقط خون مسلمانان ریخته شود و بس.