به گزارش ارسالی خبرنگار معین به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران عظیم جان آبادی مدیرعامل موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران در این ضیافت ضمن تشریح پیشینه فعالیت آن موسسه بیان داشت:در حال حاضر این موسسه دارای ۲ خانه کودکان بی سرپرست کریم اهل بیت و فرشتگان زینبی می باشد. در این ۲ مرکز شبه خانواده سرپرستی و نگهداری ۴۰ کودک بی سرپرست و بد سرپرست با محدوده سنی ۳ تا ۱۸ سال صورت می گیرد.
وی با اشاره به شرایط کودکان بیان داشت: در صورتی که از این کودکان حمایت نشود با توجه به مشکلات و آسیب هایی که تا کنون دیده اند مستعد صدمات روحی و جسمی هستند که گاهی آینده و زندگی آن ها را دستخوش تغییرات ناخوشایند جبران ناپذیر می کند. از این رو این کودکان نیازمند حمایت و توجه بیشتری هستند.
مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در ادامه گفت: اکنون شانزده سال از تاسیس نخستین و بزرگترین بانک قرض الحسنه کشور میگذرد به برکت این سنت پسندیده بانک قرض الحسنه مهر ایران در شبکه بانکی کشور به الگویی موفق تبدیل شده است. همچنین در این مدت به عنوان نخبه اقتصادی جهان اسلام و سومین بانک برتر جهان اسلام انتخاب شده است.
علیرضا ملازاده با اشاره به اهمیت موضوع سنت الهی قرض الحسنه و نقش مهم آن در بانکداری کشور به ضرورت ترویج این موضوع مقدس پرداخت.
وی اظهار داشت: ترویج فرهنگ قرض الحسنه از این حیث ضرورت دارد که هم یکی از اصلی ترین عقود اسلامی و به نوعی نماد بانکداری اسلامی است و هم شیوه تامین مالی ارزان برای افراد و شرکت ها به شمار می رود. هر چه اقبال عمومی به فرهنگ قرض الحسنه بیشتر باشد دستگیری از مردم و خصوصا قشر کمتر برخوردار جامعه بیشتر خواهد شد.
وی خاطر نشان ساخت: بانک قرض الحسنه مهر ایران فرصتی را در اختیار خیرین قرار داده است که متقاضیان می توانند مبلغ مورد نظر خود را در قالب عقد صلح و به صورت بلاعوض در حسابی تعریف شده نزد بانک واریز کنند و بانک نیز متعهد می شود مبالغ اهدا شده از سوی خیرین را به پرداخت وام به اقشار نیازمند جامعه در زمینه های اشتغال، تامین معیشت جوانان، بانوان سرپرست خانوار، درمان، تحصیل و همچنین بازسازی و توسعه روستاها و مناطق محروم و… تخصیص دهد.
در ادامه علیرضا ملازاده نیز بیان داشت: بانک قرض الحسنه مهر ایران در راستای اجرای مسئولیت های اجتماعی خود هر ساله اهدافی را دنبال می کند. از جمله اقدامات این در راستای مسئولیت های اجتماعی خود در سطح استان سیستان و بلوچستان می توان به تحت پوشش بیمه حوادث قرار دادن ۵۰۰ هزار خانه روستایی در سطح سه استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و ایلام که سهم استان سیستان و بلوچستان تعداد ۳۰۵ هزار خانوار می باشد.
توزیع مواد غذای شامل کنسرو خوراکی به تعداد تقریبی ۶۰۰۰ عدد و تعداد ۱۰۰ عدد پتو به سیل زدگان منطقه چابهار
صرف مبالغ جمع آوری شده از محل وجه التزام در چارچوب مسئولیت های اجتماعی برای نخستین بار درکشور
حمایت از ۴ هزار دانش آموز مناطق محروم استان و توزیع بسته های آموزشی ورزشی
احداث مدرسه در روستای کهنای نیکش بخش دشتیاری چابهار
مشارکت در طرح شهید سلیمانی و خرید اقلام مورد نیاز پیشگیری، درمان و کنترل بیماری کووید-۱۹ و اهدا و توزیع آن به دانشگاههای علوم پزشکی: زاهدان، زابل و ایرانشهر حدود ۶۳۵ قلم تجهیزات پزشکی شامل تعداد ۴۴ دستگاه کپسول اکسیژن و متعلقات، تعداد ۴۶ دستگاه ضدعفونیکننده UV، تعداد۲۴۲ دستگاه تب سنج لیزری، تعداد ۲۵۵ دستگاه پالس اکسی متر، تعداد ۱۹ دستگاه اکسیژن ساز و متعلقات، تعداد ۶ ترالی اورژانس و تعداد ۲۳ عدد دستگاه بارکد خوان
توزیع حدود ۱۳۰۰ قلم کالا شامل: پتو، لوازم التحریر و روغن نیمه جامد ۵ کیلویی در بین خانوارهای آسیب دیده از حادثه سیل اخیر استان
توزیع تعداد ۵۰ دستگاه ضدعفونی کننده محیط (UV) در بین بیمارستانها و مراکز درمانی منتخب استان
توزیع پوشاک شامل کفش در بین کودکان و دانش آموزان محروم منطقه دشتیاری چابهار اشاره کرد.