بی توجهی مسوولان کشوری و استانی به سرویس‌های فرسوده دانشگاه گیلان
بی توجهی مسوولان کشوری و استانی به سرویس‌های فرسوده دانشگاه گیلان
معین نیوز_از تصادف نخبگان با اتوبوس‌های فرسوده عبرت بگیرید* به نظر می‌رسد وقوع حوادث متعدد و از دست رفتن نخبگان این کشور تاکنون مایه عبرت برای مسئولان کشوری و دانشگاه ها که امانت دار فرزندان و آینده سازان این کشور هستند نبوده است.

دانشگاه گیلان به عنوان بزرگترین و معتبرترین دانشگاه شمال کشور و در رده برترین دانشگاه‌های جهان اسلام و یکی از مهمترین مراکز علمی جذب دانشجو از سراسر کشور است.

این دانشگاه در سالهای اخیر بابرگزاری جشنواره های متعدد علمی و فرهنگی از جمله جشنواره حرکت و حمایت از طرحهای دانش بنیان و نوآورانه و تولید مقالات علمی تلاش کرده همواره در رتبه های بالای دانشگاهی کشور و جهانی جایگاه درخور و شایسته ای برای خود کسب کند اما در برخی موارد درباره برنامه های خدمات رسانی به دانشجویان خود همواره مورد انتقاد از سوی دانشجویان واقع می‌شود.

گرچه فضای آموزشی دانشگاه گیلان در سطح استان بی نظیر است اما همواره برخی از ضعف های مدیریتی کشوری و استانی باعث می شود تا روند فعالیت در این دانشگاه با موانعی رو به رو شود که نارضایتی دانشجویان را در پی دارد.

اولین ضعف در این دانشگاه گیلان را می‌توان به سرویس های رفت و برگشت دانشجویان اشاره داشت، سرویس هایی که ظاهر آنان گویای آن است که سال هاست از رده خارج شده اند و ایمنی بالایی برای حمل و نقل دانشجویان در آنها دیده نمی‌شود.

در حالیکه طی چند سال اخیر شاهد تصادفات و فوت دانشجویان و نخبگان کشور در جاده های ناایمن و اتوبوس‌های فرسوده هستیم در چنین وضعیتی به نظر می‌رسد مسولان دانشگاه گیلان دغدغه چندانی برای جایگزینی سرویس های سالم و نو با اتوبوسهای فرسوده دارند، ولی مشکلات مالی و نداشتن منابع باعث شد حتی نتوانند یک اتوبوس صفر تهیه کنند. و متاسفانه این دست از حوادث و تصادفات همیشه در کمین دانشجویان این دانشگاه قرار دارد.

به نظر می‌رسد وقوع حوادث متعدد و از دست رفتن نخبگان این کشور تاکنون مایه عبرت برای مسئولان کشوری و دانشگاه ها که امانت دار فرزندان و آینده سازان این کشور هستند نبوده است.

علاوه بر مستعمل و قدیمی بودن اتوبوس ها، تعداد اتوبوس‌های موجود هم تعداد دانشجویان را کفاف نمی‌دهد و در حمل و نقل دانشجویان، دانشگاه گیلان با چالش جدی رو به رو است. تعداد دانشجویانی که سوار یک اتوبوس می شوند بسیار بیشتر از ظرفیت اتوبوس است که این موضوع نیز در به خطر انداختن جان سرمایه های کشورمان مزید علت است.

به نظر می رسد علیرغم آنچه که در ابتدای سال تحصیلی جدید در مورد برقراری یک خط اتوبوسرانی از شهر به دانشگاه گفته شد، هنوز مشکل حمل و نقل دانشجویان دانشگاه گیلان برطرف نشده است.

امید اینکه بی توجهی به ایمن سازی عبور و مرور دانشجویان و پیشگیری از وقوع حوادث در سال تحصیلی جدید، بیش از این مورد توجه جدی تر مسوولان این دانشگاه قرار بگیرد تا اتوبوس فرسوده جان نخبگان ما را در آغوش مرگ نگیرد.