به گزارش معین نیوز به نقل از ایسنا، براساس مصوبه امروز هیئت دولت، به منظور تسهیل خروج عزاداران رهبر شهید انقلاب اسلامی از تهران، روز سهشنبه ۱۶ تیرماه تهران تعطیل اعلام شد؛ همچنین روز پنجشنبه نیز در سراسر کشور عزای عمومی اعلام شد.
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است
معین نیوز_با مصوبه هیئت دولت سهشنبه ۱۶ تیرماه تهران تعطیل و پنجشنبه ۱۸ تیر در سراسر کشور عزای عمومی اعلام شد.
لینک کوتاه :
https://moeennews.ir/?p=45174
برچسب ها
ایندیپندنت: بعید است فشار اقتصادی جواب دهد؛ تنگه هرمز در دست ایران است
معین نیوز_ایندیپندنت با اشاره به شکست تمام قد آمریکا در تحقق اهدافش در قبال ایران تاکید کرد که فشار اقتصادی نیز مانند تجاوز نظامی احتمالا شکست خواهد خورد.
تاکید عراقچی بر تسریع در اجرای توافقات ایران و چین
معین نیوز_وزیر امور خارجه در دیدار با سفیر ایران در پکن بر اهمیت تسریع در اجرای توافقات ایران و چین تاکید کرد.
وزیر کشور: دولت باید موانع پیش روی تولیدکنندگان و سرمایه گذاران را رفع کند
معین نیوز_وزیر کشور با تأکید بر ضرورت حمایت از بخش خصوصی گفت: مهمترین اولویت دولت، ایجاد بستر و تسهیلات لازم برای تولید و سرمایهگذاری و رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی است و مسئولان باید با حضور در میان تولیدکنندگان، مشکلات آنها را از نزدیک بررسی و برای رفع آن اقدام کنند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.















































