حواشی ردصلاحیت سردار طلایی از زبان میرسلیم /نه حوصله وزارت دارم نه شهوت آن را
حواشی ردصلاحیت سردار طلایی از زبان میرسلیم /نه حوصله وزارت دارم نه شهوت آن را
معین نیوز_نماینده مردم تهران درباره احتمال قبول مسئولیت وزارت در دولت آینده، گفت: من به مردم متعهد شدم و باید خدماتی را به عنوان نماینده انجام دهم این بدعهدی است که زیر پا بگذارم ثانیا رها کردن این کار به مفهوم این است که یک کار دیگر نظر من را جلب کرده و من وسوسه یک کار جدید شدم.

مصطفی میرسلیم، نماینده تهران در نشست خبری با اهالی رسانه در کافه خبر خبرگزاری خبرآنلاین، در پاسخ به این سوال خبرگزاری خبرآنلاین، که آیا قالیباف در هیات مرکزی نظارت بر انتخابات نفوذی داشته است و هشدار سردار طلایی به قالیباف مبنی براینکه برخی مسائل را افشاگری می کند چقدر در تایید صلاحیت او تاثیرگذار بود، گفت: آقای قالیباف نفوذ قانونی روی هیات مرکزی نظارت ندارد اما چون اداره مجلس با رئیس مجلس است اگر نسبت به طرز کاری که هیات نظارت دارد، شکایتی شود، تذکر می دهند تا روند اجرایی امور درست انجام شود.

وی گفت: این مساله با اعمال نفوذ کردن فرق دارد. ممکن است که برخی افراد نفوذ کنند و بگویند فلانی و فلانی را سعی کنید با اغماض رسیدگی کنید. رافت اسلامی داشته باشید اما کار ما فقط این نیست که بر مبنای رافت اسلامی کار کنیم. وقتی جرمی صورت گرفته یا اشکالی بوده یا محکومیت قطعی بوده جای رافت اسلامی نیست.

حواشی رد و تایید صلاحیت سردار طلایی

وی درباره حواشی رد و تایید صلاحیت مرتضی طلایی نیز گفت:‌افرادی که به آنها اشاره کردید، قبلا دارای مسئولیت بودند و خدماتی انجام دادند، قطعا خدمات ارزنده انجام دادند، می توان ازخدمات آنها دفاع کرد ۱۰ سال عضو شورای شهر بودند، قبلا در نیروی انتظامی بودند، این نفوذ خود این افراد است. هر شخصیتی بعد مدت زمانی فعالیت صاحب نفوذی در بین مردم می شود. افاردی که در شورای شهر و دیگر دستگاه ها کار می کنند به طور طبیعی نفوذی به دست می آورند. این نفوذ یک بخش از کار است، مسائل دیگر در جوانب این افراد هم مساله ای دیگر است. مثلا مشارکت با افرادی که تبهکار هستند شریک هم باشند، مثلا آنها محکوم شدند ولی ایشان هنوز محکوم نشده است.
با استعلام ما از دستگاه قضایی با توجه این که ریز این پرونده ها در اختیار آنهاست گفته اند که صلاحیت این افراد از نظر ما مردود است. این سندی برای ما است. ما طبق این مسائل فهرست ردصلاحیت شدگان را به وزارت کشور داده‌ایم نه تایید صلاحیت شدگان.این نیست که اینها بعدا تایید صلاحیت شده باشند بلکه ردصلاحیت اینها اعلام نشد. وقتی اعلام می کنیم فلانی ردصلاحیت شده است نمی تواند کار تبلیغاتی کند ولی وقتی اعلام نمی شود مانعی سر راهش وجود ندارد.

شیفته وزارت نیستم که نمایندگی مجلس را رها کنم

میرسلیم در بخش دیگر از این نشست در پاسخ به این سوال که اگر آقای رئیسی به شما پیشنهاد وزارت بدهند حاضرید نمایندگی مجلس را بخاطر وزارت رها کنید، گفت: من شیفته وزارت و صدارت نیستم. اینها را در سنین جوانی پشت سر گذاشتم، شاید من سی و سه ساله بودم که قائم مقام وزیر کشور بودم و بعد هم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزیر بودم و شخصا نه حوصله دارم نه شهوت دارم.

وی گفت: اما یک بخش مساله است، بخش دیگر تکلیف است. ادوستان ما گفتند بیایید کاندیدای انتخابات شوید والا خود من که داوطلب نبودند من معتقدم کارها باید حزبی صورت گیرد. انشالله روزی به نقطه ای برسیم که مردمسالاری دینی را به روال صحیح پیاده کنیم که در آن اشخاص نباشند که خودشان را مطرح کنند بلکه تشکیلاتی رفتار شود.

وی گفت: در انتخابات امسال کدام یک از این کاندیداها حزبی هستند؟ اگر حزبی بودند قبلا این فرد در شورای مرکزی حزب مورد بررسی قرار می گرد، نقاط  ضعفش به او تذکر داده شده بود، تراشیده شده بود، فلان موضوع را نباید مطرح کند و …نمی شود یک مردم سالاری را بدون تشکیلات حزبی اداره کرد هرکسی این ادعا را کند مردمسالاری را نفهیمده است. باید این رویه اصلاح شود.

میرسلیم تصریح کرد: درباره اینکه اگر به من پیشنهاد شود چه تصمیمی می گیرم باید بگویم، من به مردم متعهد شدم و باید خدماتی را به عنوان نماینده انجام دهم این بدعهدی است که زیر پا بگذارم ثانیا رها کردن این کار به مفهوم این است که یک کار دیگر نظر من را جلب کرده و من وسوسه یک کار جدید شدم. من باید اقلا از طرف نمایندگان مجلس این اجازه را داشته باشم که استعفای من را بپذیرند. هر نماینده برای پذیرش کار اجرایی باید استعفا دهد. شان نمایندگی شان ضعیفی نیست که من به راحتی این مسئولیت را ول کنم.

نماینده تهران گفت:‌من باید وجدانا نگاه کنم و ببینم کدام کار به نفع این کشور و انقلاب است. ما می خواهیم خدمتی کنیم که این انقلاب صدمه ای نخورد شخصا برای من فرقی ندارد اینجا یا آنجا باشم. ته این قضیه چه خدمتی قرار است ارائه کنم.

وی تاکید کرد: موفقیت دولت سیزدهم  در دو چیز است، یکی از خودگذشتگی خود رئیس قوه مجریه و وزرایی که انتخاب می کند همه آماده از خودگذشتگی باشند، مشکلات زیاد است و همه باید بتوانند تحمل کنند و اعتراضات مردم را تحمل کنند و آبرویشان را بگذارند . این رئیس باید آنقدر اعتبار نظر مردم داشته باشد که مردم علی رغم سختی ها با او همدلی و همکاری کنند والا مشکلات حل نمی شود.