دکتر احمد علی یوسفی دو پیشنهاد کاربردی خود را در مسیر اعتلای گیلان و ایران تبیین نمود
دکتر احمد علی یوسفی دو پیشنهاد کاربردی خود را در مسیر اعتلای گیلان و ایران تبیین نمود
معین نیوز_«تلقی اینکه وظیفه ی خبرگان رهبری، تنها تعیین رهبری است تلقی ناقصی است » این جمله را استاد احمد علی یوسفی یکی از نامزدهای انتخابات خبرگان رهبری در گیلان بیان نمود و گفت: شکر خدا رهبری داریم که ۳۴ سال کشور را با انگشت تدبیر خود اداره کرده است و همچنان در این مسیر نستوه و خستگی ناپذیر پیش می رود.

وی در کنفرانس خبری از دو پیشنهاد کاربردی خود خبر داد و گفت: جلسات مداوم نماینده خبرگان رهبری در کنار ۱۳ نماینده استان گیلان حول محور مشکلات گیلان در حوزه های مختلف همچون چای، برنج، اقتصادی ، اجتماعی و… و تلاش جمعی جهت رفع آنها اولین پیشنهاد من در راستای اعتلای همه جانبه ی استانمان است که با تحقق آن بسیاری از گره ها را می توان با یکدستی و اتحاد این مهره ها در کنار هم مرتفع نمود.

حجت الاسلام یوسفی ارتباط مداوم نماینده ی خبرگان رهبری با ائمه جماعت شهرستانهای استان گیلان به منظور مطالبه در حوزه ی جهاد تبیین و درخواست آن از مسوولین و خبرگان رهبری را به عنوان دومین پیشنهاد خود مطرح نمود که میتواند حرکت جمعی اثرگزاری در این راستا محسوب شود.

وی در ادامه، نظریه ی پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران را نظریه ی مردم سالاری دینی دانست و تصریح نمود: جریان مردم سالاری دینی انقلاب را محقق کرد و لذا در کشور ما هیچ حرکتی بدون دخالت مردم انجام نمی شود.

وی به عنوان یکی از ۵ نامزد خبرگان رهبری در گیلان که رشته ی تخصصی دانشگاهی اش اقتصاد است در این راستا و رفع مسائل اقتصادی در کشوراظهار داشت: اگر ما به اسلام در عرصه ی اقتصادی عمل کنیم تمام مشکلات مان حل خواهد شد. وی ام المفاسد اقتصاد ایران را بانکها بویژه بانکهای خصوصی دانست و خاطرنشان کرد: با تنظیم متن فقهی و اقتصادی مستدل به یاری خداوند تغییرات و اصلاحات اساسی صورت خواهد گرفت و از حجم بسیاری از معضلات جامعه از قبیل تورم،بیکاری،معیشت مردم و…کاسته خواهد شد.

حجت الاسلام یوسفی از جمله جلوه های مردم سالاری دینی در کشور ما را انتخابات دانست و افزود:دشمن با صدها رسانه تبلیغ می کنند که روز یازدهم مردم بر سر صندوق های رای حاضر نشوند چرا که آنها بهتر از ما می دانند که حاضر شدن بر سر صندوق های رای چقدر مهم و حیاتی است است.

وی تصریح نمود: من هم مثل شما گله مندم و از خیلی ها انتقاد دارم اما این انتقاد دوستانه است و نباید مانع از اصلی ترین حق ما که رای دادن است بشود چرا که مدیریت جامعه ی ما عمدتا از طریق انتخابات است لذا ناگزیرم بررسی کنیم تا اصلح ترین را انتخاب کنیم‌ و کشورمان را به دست افراد مفیدتر و‌کارآمدتر بسپاریم.

دکتر یوسفی به سخنان رهبری نیز در اهمیت مقوله ی انتخابات اشاره نمود و گفت: رهبر معظم انقلاب می فرماید: هرکسی مخاطبی دارد و لذا لازم است دعوت کنیم آنها را به صندوق رای.

امام راحل نیز فرمود: هر کس رای ندهد مثل آن است که در کربلا تیری بر امام حسین بزند و اگر رای سفید بیاندازد مانند آن است که صدای« هل من ناصر ینصرنی»حسین را بشنود و تماشا کند.

وی انتخابانت در ایران را برخلاف برخی کشورها که در آن رای دادن اجباری است ،آزادترین انتخابات دانست.

و ابراز امیدواری کرد که مردم ایران و گیلان در یازدهم اسفندماه حماسه ی دیگری پای صندوقهای رای بیافرینند.گفتنی است در کارنامه درخشان دکتر احمد علی یوسفی استاد و فقیه اقتصادی افتخارات فراوانی من جمله موارد زیر به چشم می خورد: قریب ۱۰۰ مقاله علمی و بیش از ۲۰ عنوان کتاب در موضوعات فقه اقتصادی و … بیش از ۴۰ نشان و افتخار علمی و همچنین تقدیر نامه از سازمان یونسکو، وزارت علوم، دانشگاها و نهادهای معتبر علمی و پژوهشی حوزوی .

دریافت نشان علمی از اولین دوره کنگره دین‌پژوهان سال۱۳۸۰ و سومین دوره کتاب سال حوزه۱۳۸۴/ چاپ کتاب «ربا و تورم» دریافت نشان علمی ازکنگره دین پژوهان(آئین تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه دین)/ چاپ کتاب اقتصاد تعاونی از منظر اسلام دریافت نشان علمی از دین‌پژوهان /۱۳۸۵، کتاب فصل خانه کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی / ۱۳۸۶ و کتاب سال حوزه /۱۳۸۷ و فارابی سال ۱۳۸۹/ چاپ کتاب نظام اقتصاد علوی.

دریافت نشان علمی از نخستین جشنواره مطبوعات اسلامی(۱۳۸۱)/ چاپ «کتاب مقاله رویارویی با آثار تورم».دریافت نشان علمی از مجلس شورای اسلامی به عنوان پژوهشگر برگزیده سال ۹۲/ دریافت نشان علمی از کتاب سال جمهوری اسلامی ایران سال۱۳۸۲ و برگزیده کتاب سال حوزه سال۱۳۸۲ / چاپ کتاب ربا (کار گروهی) دریافت نشان علمی از دهمین جشنواره ملی تعاونیهای برتر/ چاپ کتاب اقتصاد تعاونی از منظر اسلام.

و….