دیدار داوران «پایتخت کتاب ایران» با دختران شاعر باغ ارغوان لاهیجان
دیدار داوران «پایتخت کتاب ایران» با دختران شاعر باغ ارغوان لاهیجان
معین نیوز_داوران نهمین دوره ی انتخاب «پایتخت کتاب ایران» در بازدید یک روزه از لاهیجان و به دعوت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان از دختران شاعر باغ ارغوان، با این سرایندگان کودک و نوجوان دیدار کردند.

در این دیدار که سه تن از بازرسان کشوری،قاسم مصفا معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، رامین فر رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان، خانم زرگری رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان لاهیجان و چند تن از دست‌اندرکاران و قعالان عرصه ی فرهنگ و هنر این شهرستان حضور داشتند، رحیمه احمدپور، مربی دوره‌های شعر و ادب حوزه‌های کودک و نوجوان و مربی این سرایندگان نوپا با بیان اینکه مدرسه باغ ارغوان لاهیجان به مدیریت خانم لیلا بابایی اولین مدرسه‌ای بوده که با استعدادیابی ادبی از دانش‌آموزان این مدرسه دختران مستعد در حوزه ی شعر و ادب را شناسایی و در مدت ۳ سال به آموزش آنها در این حوزه پرداخته است گفت: در این مدت توانسته‌ایم این دختران را با موازین شعر و ادب، موزون سرایی، آرایه‌های ادبی، قالب‌های کلاسیک شعر فارسی از جمله: غزل، دوبیتی، رباعی، مثنوی، چهارپاره و شعر نیمایی آشنا نموده و مسیر رسیدن آنان به مرز سرودن را هموار کنیم.

وی گفت برای اولین بار در استان و بلکه در کشور کتاب مشترک شعر این دختران توانمند در مرحله تصویرگری و چاپ است که این حرکت یک گام نو در عرصه ی شعر و ادب کودک و نوجوان است تا بتوانیم در آینده شاهد چاپ کتاب‌هایی باشیم که خالق آن خودِ کودکان و نوجوانان کشورمان باشند.

در ادامه: فاطمه کشاورز ، محدثه اکبری فرد، آرمیتا رضایی، فاطمه راحت طلب، راحله صیدی ، طهورا اصغری و ریحانه قاسمی نژاد به عنوان کوچک‌ترین عضو این گروه ادبی، دانش آموزانی بودند که هر کدام به خواندن یکی از قالب‌های شعری خود پرداختند که زینب فلاح علیدوست از دیگر عضو غائب این گروه بود.

این اجرا با تحسین و تبریک داوران همراه بود و اظهار داشتند: اینکه توانسته‌اید در جامعه ی امروز حوزه ی سرودن را انتخاب نموده و متعهدانه در این مسیر گام بردارید جای تبریک و تحسین دارد و امیدواریم بتوانیم شاهد موفقیت‌های روزافزونتان در عرصه ی شعر و ادب باشیم. گفتنی‌است لاهیجان در نهمین دوره توانست به مرحله انتخاب ۷ شهر «نامزد پایتخت کتاب ایران» راه یابد. انتخاب «پایتخت کتاب ایران» هر ساله بر اساس معیارهایی نظیر: میزان مشارکت مردم ، کیفیت برنامه‌های ترویج کتابخوانی و تاثیرگذاری آن‌ها انجام می‌شود.