وی با استقبال از ایده ی مطرح شده توسط مسئول این انجمن مبنی بر استارت یک حرکت ملی در حوزه شعر پایداری در لاهیجان گفت: ما به نگاه الهی، ادبیات پایداری و منطق مقاومت به ویژه در برهه ی حساس امروز نیازمندیم و قطعاً از این حرکت ارزشمند حمایت خواهیم کرد. امام جمعه لاهیجان در ادامه با یادآور شدن این نکته که تلاش کنید تا انجمن ادبی تان، انجمن همه ی اقشار و افراد بوده و در حفظ وحدت کوشا باشد گفت: با ظرفیتهایی که امروز در تک تک اعضای انجمن دیده ام گفتمان وحدت را در انجمن حزین لاهیجی دیر و دور نمیبینم. وی در پایان موفقیت یک مجموعه را در دارا بودن رسانه ی قوی دانست و تصریح نمود : یک حرکت هر چقدر قوی باشد اما اگر دارای پشتوانه رسانهای نباشد رسالت خود را به درستی به انجام نخواهد رساند و امیدوارم با درایتی که در مجموعه ی انجمن سراغ دارم رسالتتان به بهترین شکل بازخورد و بازتاب رسانهای پیدا نموده و به بالندگی برسد.
ابراهیم رامین فر رئیس ارشاد اسلامی لاهیجان نیز در این نشست به اهتمام ارشاد اسلامی شهرستان لاهیجان در شروع به کار مجدد انجمن ادبی اشاره نمود و گفت: با قبول مسئولیت آقای بابائی پور که خود از مفاخر گیلان هستند و اعضای متعهدی که به عنوان هیئت مدیره در این انجمن فعالیت دارند امید داریم بتوانیم حرکت فرهنگی خوبی را در شهرستان رقم بزنیم.
وی دغدغه مندی این انجمن در حوزه معرفی کتاب و بررسی این کتب را نیز از جمله نقاط تمایز این انجمن با دیگر انجمنهای ادبی دانست و اظهار داشت: بسیاری از افرادی که در یکشنبه های این انجمن حضور می یابند خود وزنه ای در حوزه ادبیات هستند و این جای خرسند ی دارد. سالار بابائی پور چافی مسوول انجمن ادبی حزین در ادامه حضور حجت الاسلام سلیمانی را در شهر لاهیجان مغتنم دانست و گفت: این بسیار جای خرسندی است که از سرتاسر ایران خطبههای نماز جمعه لاهیجان را دنبال میکنند و این برای ما که همواره به حمایتهای شما نیازمندیم نقطه ی قوت و دلگرم کننده است.
وی همچنین همکاری خالصانه و تواضع ستودنی ریاست ارشاد اسلامی لاهیجان را نیز قابل تقدیر دانست که در تمامی حوزه ها حامی و پشتیبان مجموعه بوده و هستند.وی یکی از دلایل فعالیتش را در این انجمن جایگاه لاهیجان از نظر پیشینه فرهنگی و نیز خاص بودن آن از لحاظ کمیت توریست و کیفیت مهاجر پذیر در آن دانست و افزود: تمام بسترها برای فرهنگ سازی و رقم زدن حرکتهای فرهنگی بزرگ در این شهر فراهم است و یقیناً به کار بستن عزم مضاعف در این راستا میتواند ضمن ایجاد آشتی و وحدت بین همه گروههای ادیب و اهل قلم، نویسندگان و بزرگان ادبی را از گوشه و کنار گیلان و حتی ایران به این شهر بیاورد.
وی معرفی ۵۰ کتاب مرجع روان از نظر خوانش را از جمله دیگر فعالیتهای متفاوت انجمن ادبی حزین دانست که این سیر مطالعاتی از فلسفه ادبی، بوطیقای ارسطو و زیبایی شناسی آغاز شده و همچنان ادامه مسیر میدهد با این هدف که در انجمن شعرخوانی صرف نداشته باشیم بلکه این نشستها بتواند به ایجاد بینش و پیدا کردن مسیر درست در خلق آثار ماندگار منتج شود.
وی کار ملی در حوزه ادبیات پایداری را از دیگر برنامههایی دانست که در صورت حمایت مجموعه شهرستانی از این انجمن محقق خواهد شد و چنانچه بخشی از این هزینهها به بخش فرهنگی اختصاص یابد میتواند در سالهای آینده لاهیجان را به پایگاه ادبیات پایداری تبدیل کند که حتی از سایر کشور ها مخاطب و علاقمند داشته باشد و لاهیجان را به عنوان یک شهر الگو در عرصه ی پایداری و در تراز بین المللی بشناساند.
در ادامه رحیمه احمدپور علیرضا محمدزاده لفمجانی و فاطمه حبیبی از اعضای هیئت مدیره انجمن ادبی حزین لاهیجی نقطه نظرات خود را در خصوص مسیر رو به رشد انجمن و ابراز امیدواری در تحقق اهداف آن در جهت بویایی و بالندگی فرهنگی این شهر بیان کردند. گفتنی است استاد عباس مهری آتیه ،َ شهروز مرکباتی و حمیدرضا کیهان پور نیز از دیگر اعضای انجمن ادبی حزین لاهیجی هستند که در این نشست حضور نداشتند.انجمن های ادبی لاهیجان یکشنبه ها عصر ساعت ۱۷ الی ۱۹ میزبان شاعران ،نویسندگان و علاقه مندان به حوزه ی شعر، داستان و نویسندگی است.