دکتر لیلا ژاله جو روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون از مجموع ۹۳۰ مطب طرف قرارداد با بیمه سلامت استان گیلان ۸۱۶ پزشک طرح نسخه نویسی الکترونیک را اجرا کردند.
وی با بیان اینکه از مجموع ۳۵۶ داروخانه طرف قرارداد با بیمه سلامت گیلان ۳۴۶ داروخانه نیز نسخه نویسی الکترونیک را اجرا کردند، اضافه کرد: از ۹۱ آزمایشگاه ۸۶ آزمایشگاه و از ۳۹ درمانگاه ۳۶ مورد نسخه نویسی الکترونیک را به اجرا درآوردند.
معاون بیمه و خدمات سلامت بیمه سلامت استان گیلان بیان داشت: همچنین ۳۴ بیمارستان از ۳۵ بیمارستان طرف قرارداد با بیمه سلامت گیلان نیز نسخه نویسی الکترونیک اجرا کردند ضمن اینکه تمام ۶۷ مرکز تصویربرداری طرف قرارداد نسخه نویسی الکترونیکی را اجرا کردند.
وی با بیان اینکه از اول دی ماه سازمان های بیمه گر بابت نسخ کاغذی به طرف های قرارداد پرداختی نخواهد داشت، اظهار داشت: پرداخت هزینه های درمان از اول ماه آینده تنها بر اساس نسخه الکترونیک انجام می گیرد.
ژاله جو با اشاره به اجباری بودن نسخه نویسی الکترونیک از اول دی ماه اضافه کرد: نسخه نویسی الکترونیک الزام قانونی بوده و بیمه ها موظف به اجرای آن هستند، بنابراین پرداخت هزینه خدمات ارائه شده فقط از طریق الکترونیک انجام می شود.
وی با بیان اینکه تمامی زیرساخت ها از سوی سازمان بیمه سلامت برای اجرای نسخه نویسی الکترونیک طرف های قرارداد با این بیمه فراهم شده است، اظهار داشت: به پزشکان طرف قرارداد نیز آموزش های لازم برای اجرای نسخه نویسی الکترونیک ارایه شده است.
معاون بیمه و خدمات سلامت بیمه سلامت گیلان از بیمه شدگان بیمه سلامت خواست تا در مراجعات به پزشکان معالج از آنان بخواهند تا در برنامه نسخه نویسی الکترونیک همکاری کنند.
وی با اشاره به اهمیت اجرای نسخه نویسی الکترونیک خاطر نشان کرد: در نسخه نویسی الکترونیک امکانی فراهم شده تا بیمه شدگان به تاریخچه تجویزهای پزشک دسترسی داشته باشند.
در طرح نسخه نویسی الکترونیک نیاز به ارائه دفترچه نیست و برای ویزیت و استفاده از خدمات پاراکلینیک تنها داشتن کد ملی کافی است و پس از ویزیت پزشک بیمه شدگان با دریافت کد رهگیری می توانند دارو و خدمات لازم را دریافت کنند.
گیلان ۲ و نیم میلیون نفر جمعیت دارد، هم اکنون یک میلیون و ۲۶۳ هزار و ۵۴۶ نفر در استان گیلان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.