واکنش وزیر خارجه به بمباران شرکت‌های داروسازی: به شدت مجازات خواهید شد
واکنش وزیر خارجه به بمباران شرکت‌های داروسازی: به شدت مجازات خواهید شد
معین نیوز_«سید عباس عراقچی» به بمباران شرکت‌های داروسازی توسط رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و تاکید کرد: نیروهای مسلح قدرتمند ما متجاوزان را به‌شدت مجازات خواهند کرد.

به گزارش معین نیوز به نقل از ایرنا، وزیر امور خارجه سه‌شنبه ۱۱ فروردین در واکنش به اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در بمباران شرکت‌های داروسازی ایران، در پیامی در شبکه ایکس نوشت: «جنایتکاران جنگی در اسرائیل اکنون آشکارا و بی‌پرده شرکت‌های داروسازی را بمباران می‌کنند. نیت آن‌ها کاملاً روشن است.»

وی تاکید کرد: «آنچه اشتباه محاسبه کرده‌اند این است که با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستند. نیروهای مسلح قدرتمند ما متجاوزان را به‌شدت مجازات خواهند کرد.»

در پی اصابت چند موشک به مجموعه صنعتی «توفیق دارو»، واحدهای تولیدی و تحقیق‌وتوسعه این کارخانه به‌طور کامل تخریب شده است. این مجموعه در زمینه تولید مواد اولیه دارویی فعالیت می‌کند و بخشی از تولیدات آن به داروهای مورد نیاز بیماران سرطانی مربوط است.

واکنش عراقچی به بمباران شرکت‌های داروسازی: اشتباه محاسبه کردید و به شدت مجازات خواهید شد