این تفاهم نامه حاصل مقام والای مردی بود که هرچند در لنگرود متولد شد و رشد کرد اما سالهای پس از دانشگاه تا وفاتش را در شهر سیرجان طبابت کرد و به واسطه مرام، مردانگی، خضوع، عارف مسلکی، ارادت خاصه به امام رضا)ع)، دستگیری از نیازمندان و مردم دوستی و مردمداری، تمامی مردان و زنان سیرجان وکرمان را مرید خود کرد.
این ارادت تا آنجا بود که پس از گذشت ۳۰ سال از وفاتش بانی خواهر خواندگی دو شهر سیرجان و لنگرود در آیینی با شکوه شد که به همت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی شهرستان لنگرود و همکاری ویژه شهرداری و شورای اسلامی این شهر و سایر دستاندرکاران و حامیان برنامه برگزار شد و توانست معاون وزیر بهداشت، نمایندگان مجلس دو استان و مدیران و شخصیتهای برجسته ، فاخر و نامدار کشور و استان را در لنگرود گردهم آورد.
در این راستا حجت الاسلام فداکار، رئیس شورای اسلامی شهر لنگرود یکی از ویژگی های بارز دکتر صادقی را ارتباط خاص آن بزرگمرد با خدا عنوان نمود که این ارتباط را توانست در عمل با ساده زیستی و زندگی خود را وقف خداوند تبارک و تعالی نمودن نشان دهد و این میتواند به عنوان یک الگو برای جامعه امروزی لحاظ شود که در هرکاری رضای خداوند متعال و رضایت مردم را مدنظر قرار دهیم تا به کامیابی حقیقی دست یابیم.
طالبی ، سرپرست شهرداری لنگرود نیز مجموعه شورا و شهرداری را در راستای پاسداشت مقام فاخر بزرگان شهرستان مصمم دانست و خاطرنشان کرد: در این راستا شهرداری و شورای اسلامی شهر لنگرود اقدام به نصب سردیس های مفاخر و مشاهیر لنگرودی در محوطه پل خشتی و پارک آزادی نموده است ؛همچنین نامگذاری خیابانی به نام دکتر حاج علی حاج صادقی و امضای خواهرخواندگی دو شهر لنگرود سیرجان از جمله این موارد است و بدون شک این مسیر همچنان تداوم خواهد داشت.
محمد محمدی بندری، رئیس انجمن آثار و مفاخر شهرستان لنگرود نیز سهم شهرداری و شورای اسلامی شهر لنگرود را در حمایت از اقدامات انجمن مفاخر شهرستان بسیار برجسته عنوان نمود و خاطرنشان کرد: شهرداری و شورای اسلامی به واقع حامی ما در اجرایی نمودن برنامههایی همچون آیین بزرگداشت دکتر جعفری لنگرودی در سال ۹۸ و دکتر حاج علی صادقی بودند و نصب ۵ سردیس در پیاده راه پل خشتی ، کنار میدان اصلی شهر و سردیس دکتر صادقی در محوطه باغ ملی لنگرود به همکاری این عزیزان محقق شده است.
وی ابراز امیدواری کرد با فروکش نمودن کرونا در آینده شاهد اجرایی شدن برنامه های فاخر و ارزشمندی از سوی این انجمن در شناساندن مفاخر و ارزشهای شهرستان تاریخی لنگرود باشیم.
گفتنی است خواهرخواندگی دو شهر لنگرود و سیرجان دارای مفاد ارزشمندی است که می تواند الگویی برای سایر شهرها به منظور هم افزایی و تعامل دو سویه باشد.
جایزهی ویژهای با موضوع اخلاق پزشکی به نام جایزه دکتر صادقی، طرح نسیم قرآن، نامگذاری یکی از میادین یا خیابانها در دو شهر به نام یکدیگر و همچنین به نام دو تن از سرداران لنگرود و سیرجان، تبادل تجربیات و ایجاد بسترهای درآمد پایدار و جذب سرمایه گذار، نمایشگاههای سالانه سوغات و صنایع دستی و گردشگری شهرستانهای سیرجان و لنگرود و برگزاری همایش آموزشی و علمی احیاء و راه اندازی صنعت نوغانداری از جمله تیتر مواردی است که در پیمان خواهرخواندگی بین دو شهر آمده است.