دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر گیلان با شعار «خبرنگاران راویان پیشرفت» آغاز شد
دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر گیلان با شعار «خبرنگاران راویان پیشرفت» آغاز شد
معین نیوز_رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان با اشاره به اینکه دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان گیلان، دی ماه امسال با حضور اصحاب رسانه برگزار خواهد شد، گفت: جشنواره امسال با شعار «خبرنگاران راویان پیشرفت» آغاز می‌شود.

به گزارش معین نیوز ؛سرهنگ پاسدار مهدی پارسا رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان در نشست خبری دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در سالن جلسات ستاد تخصصی اقشار و متخصصین بسیج سپاه قدس گیلان ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) اظهار کرد: آن حضرت پیام‌رسان بزرگ نهضت عاشورا بودند و برای تبیین و انتقال حقایق این نهضت برای نسل‌های آینده سختی‌های زیادی را متحمل شدند.

وی با اشاره به وقایع و اتفاقات تلخ غزه تصریح کرد: رژیم منحوس صهیونیستی علارغم به شهادت رساندن تعدادی زیادی از مردم بی‌دفاع و مظلوم غزه و فلسطین، از سوی دیگر در تلاش است تا صدای انسانیت و صدای مظلومیت فلسطینِ مقتدر به گوش جهان نرسد و در دستیابی به این هدف، تاکنون ۱۸۰ نفر از خبرنگاران فلسطین را به شهادت رسانده است.

به گفته رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان، اصحاب قلم و رسانه بایستی به تأسی از پیام‌رسان بزرگ نهضت عاشورا صدای مظلومیت مردم غزه را به گوش جهان برسانند و عمق جنایت و کینه‌توزی رژیم منحوس صهیونیستی نسبت به مسلمانان را روایت کنند و راوی اولِ این اتفاقات باشند.

پارسا با اشاره به اینکه دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان گیلان، دی ماه امسال با حضور اصحاب رسانه برگزار خواهد شد، افزود: جشنواره امسال با شعار «خبرنگاران راویان پیشرفت» آغاز خواهد شد.
وی تقویت جبهه واحد رسانه‌ای تراز انقلاب اسلامی در راستای مقابله با نقشه‌ها و توطئه‌های امپراطوری رسانه‌ای غرب را از جمله اهداف جشنواره رسانه‌ای ابوذر دانست و بیان کرد: تقویت گفتمان انقلاب با قلم خبرنگاران و لبیک به امر ولایت در خصوص فریضه جهاد تبیین از دیگر اهدافی‌ست که در جشنواره ابوذر دنبال می‌شود.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان با بیان اینکه دهمین جشنواره ابوذر گیلان در ۹ محور عمومی و ۵ محور بومی برگزار می‌شود،‌ گفت: قالب‌های جشنواره شامل گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن‌گرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدیویی، مستند و پادکست است.

به گفته پارسا، ۹ محور عمومی جشنواره نیز شامل شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم)، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت و تولید، مقابله با آسیب‌های اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه‌های اقدام، امید و نشاط‌آفرینی، خانواده و جامعه و فرزندآوری، سبک زندگی ایرانی اسلامی است.وی با بیان اینکه اصحاب رسانه وظیفه دارند با قلم و محتوای تولیدی مناسب، امید و نشاط را به جامعه تزریق کنند، تصریح کرد: پنج محور بومی جشنواره نیز شامل نقش گیلان در ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت، تهدیدات زیست‌محیطی و چالش‌ها و راهکارها، گردشگری و مهاجرپذیری و فرصت‌ها، قهرمانان ملی و بومی گیلان و پاسداشت زبان محلی و لاهیجان و چشم‌اندازهای طبیعی و تولیدی و صنعتی است و بخش ویژه جشنواره نیز «روایت پیشرفت» خواهد بود.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ابوذر را ۳۰ آذر ۱۴۰۳ اعلام کرد و افزود: آثار تولیدی باید در بازه زمانی اول دی ماه ۱۴۰۲ تا ۳۰ آذر ۱۴۰۳ تولید و در رسانه‌ها منتشر شده باشد و هر خبرنگار می‌تواند ۵ اثر در هر قالب به سایت جشنواره ارسال کند.