علیرضا فیروزفر، شهردار زنجان در مراسم افتتاح اردوگاه ساماندهی آسیبهای اجتماعی زنجان در جمع خبرنگاران با تاکید بر فراهمشدن امکانات در این اردوگاه برای جامعه هدف اظهار کرد: این اردوگاه مکان برای اسکان افراد کم سنوسال، بانوان و آقایان با همه امکانات لازم پیشبینی شده است.
شهردار زنجان به جمعآوری آسیبدیدگان اجتماعی از جمله متکدیان از سطح شهر و اسکان در اردوگاه پیشبینی شده اشاره و تصریح کرد: سپس این افراد با همکاری نمایندگان دستگاههای متولی ازجمله بهزیستی و کمیته امداد تعیین تکلیف میشوند و با برخی هم با تشخیص مقام قضایی برخورد قضایی انجام میشود.
وی تاکید کرد: احداث اردوگاه و جمعآوری آسیبدیدگان اجتماعی منجر به ساماندهی شهر به لحاظ بصری میشود. فیروزفر به شهرت زنجان به دیار مهربانی اشاره کرد و گفت: این مهربانی باید به سمت کمک به خیریههایی سوق داده شود که میتواند برای ساماندهی امور آسیبدیدگان اجتماعی به کار گرفته شود.
شهردار زنجان به واگذاری اداره اردوگاه به فرمانداری اشاره کرد و گفت: علاوه بر حضور نماینده فرماندار در اردوگاه، نماینده دستگاههای متولی هم بهصورت روزانه حضور خواهند یافت تا غربالگری آسیبدیدگان بهصورت دقیق انجام شود. وی با بیان اینکه نتایج این اقدامات بهزودی در جامعه تاثیر خواهد گذاشت، گفت: انتخاب مکان اردوگاه بهگونهای انجام شده است که کمترین مزاحمت را برای شهروندان داشته باشد.
ظرفیت اردوگاه ۴۰ نفر است فیروزفر با بیان اینکه محل اردوگاه از آن شهرداری است و برای ساخت یا اجاره محل صرفهجویی مالی شده است، ادامه داد: برای تجهیز اردوگاه مبلغی بیش از یک میلیارد ریال هزینه شد اما هزینههای روزانه مبلغ قابلتوجهی را شامل میشود که باتوجهبه تعداد آسیبدیدگان جمعآوری شده تامین شده است.
شهردار زنجان ظرفیت حال حاضر پذیرش در اردوگاه آسیبدیدگان اجتماعی را ۴۰ نفر اعلام کرد و افزود: ولی تعداد افراد جمعآوری شده به این آمار نخواهد رسید.وی با بیان اینکه آمار آسیبدیدگان اجتماعی پذیرفته شده در اردوگاه در روزهای نخست ۱۰ تا ۱۲ نفر بیشتر نخواهد بود نیست، ادامه داد: آسیبدیدگان اجتماعی به مدت یک شب در این مکان نگهداری شده و بلافاصله اقدامات بعدی برای آنها با همکاری دستگاههای متولی انجام میشود.
فیروزفر تاکید کرد: عملکرد دستگاههای متولی امر در تعیین تکلیف آسیبدیدگان اجتماعی میتواند وضعیت بهتری را در کاهش مشکلات اجتماعی موجب شود و در این میان شهرداری وظیفه تجهیز و راهاندازی اردوگاه را برعهده داشته است.