به گزارش معین نیوز به نقل از ایرنا، اسدالله عباسی روز دوشنبه در جلسه شورای عالی مسکن گیلان گفت: در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی شعب بانکی که در روستاها، دهستانها و بخش ها قرار دارند در تامین تضامین سخت گیری چندانی نداشته باشند که این امر به افزایش تولید مسکن در روستاها کمک می کند.
وی اضافه کرد: با افزایش تولید مسکن روستایی که در اولویت نهضت ملی مسکن قرار دارد مساله بازآفرینی شهری مورد تاکید قرار گرفته و متقاضیان خود مالکی باتشویق، حمایت و کاهش بوروکراسی های اداری می توانند تسهیلات بهتری دریافت کنند.
عباسی، راه و شهرسازی را متولی تامین و احداث مسکن استان اعلام کرد و افزود : باید جلسه ای با حضور پیمانکاران و انبوه سازان برگزار شود تا با شنیدن نظرات آنها، برخی مشکلات موجود تعیین تکلیف و حل شوند.
استاندار گیلان تصریح کرد: مشکلات موجود در بخش احداث مسکن خود مالکی باید طی برگزاری جلسه ای با حضور معاونت عمرانی استانداری و مدیران بانکهای عامل به صورت اختصاصی حل شود.
وی عنوان کرد: در اجرای طرح بازآفرینی شهری هم جلسه ای با حضور شهرداران تشکیل شود و شهردارانی که در این زمینه عملکرد مثبتی داشتند مورد تقدیر قرار گیرند و آنانی که عملکرد ضعیفی داشتند نیز توبیخ شوند.
وی با قدردانی از مدیران عامل بانکها در پرداخت تسهیلات مسکن خواستار تعامل آنها با متقاضیان این بخش شد و گفت : درصورت بروز مشکل برای پیگیری و رفع مشکلات فرا استانی مکاتبات و مذاکرات را لازم انجام می دهیم.
مدیر کل راه و شهرسازی گیلان نیز در این جلسه اظهار کرد: در استان گیلان ۱۲۱ هزار و ۶۳۶ نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کردند که تا کنون برای ساخت ۱۷ هزار و ۶۱۹ واحد مسکونی زمین به مساحت ۲۰۶ هکتار تامین شد.
محمدرضا فلاحتگر، تعداد واحدهای دارای قرار داد سازنده را ۹ هزار و ۲۲۶ واحد اعلام کرد و افزود : در استان ۳۵ هزار ۲۶۰ واحد مسکونی در قالب این طرح در دست اجراست.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان نیز در این جلسه گفت: در ساخت مسکن خود مالکی روستایی ۹۵ درصد متقاضیان واجد شرایط به بانکهای عامل معرفی شدند.
حامد دائمی ادامه داد: در بهمن ماه ۱۴۰۲ سهمیه استان در ساخت مسکن خود مالکی از هفت هزار واحد در سال ۱۴۰۱ به ۱۱ هزار واحد افزایش یافت که از این تعداد حدود ۹ هزار ۸۳ متقاضی به بانکهای عامل معرفی شده و سه هزار ۴۰ نفر نیز موفق به عقد قرارداد شدند.
وی تصریح کرد: هم اینک پنج هزار و ۱۰۷ واحد در مسکن روستایی به مرحله بهره برداری رسیده است؛ در مسکن محرومان هم چهار هزار و ۷۰۰ متقاضی در قالب هفت تفاهم نامه شناسایی شدند که سه هزار و ۲۵۰ واحد از این تعداد تکمیل و تحویل مددجویان شده است.