وی در گفتگویی صمیمی با ما میگوید: اولین شعبه انجمن مفاخر گیلان در لنگرود شروع به کار کرد و هم اکنون نیز بعد از گذشت سه سال تنها در شهرهای لاهیجان، انزلی و رودسر شعبه دارد که برخی نیمه فعال و یکی دو شعبه نیز در حال فعالیت هستند.
محمدی بندری با بیان اینکه انجمن مفاخر ایران حدود ۱۰۰ سال است به مرکزیت تهران تشکیل شده و در بین استانها گیلان از پیشتازان و فعالان این انجمن است تصریح نمود: وظیفه انجمن معرفی بزرگان در زمینه های مختلف علمی ورزشی فرهنگی و غیره و همچنین: تبادل اطلاعات و تجربیات، خلق ایده های نو هنری و فرهنگی، برگزاری همایش ها و نمایشگاه های آثار فرهنگی و انجام کارهای جدید و بدیع است.
این محقق برجسته گیلانی خاطرنشان کرد: انجمن مفاخر لنگرود از ۹ نفر با مسئولیت های مختلف تشکیل شده که شروع کار انجمن با همایش استاد علامه محمدجعفر جعفری لنگرودی آغاز شد که این برنامه به صورت مشترک با تهران اجرایی شد اما به دلیل شیوع کرونا فعالیت های انجمن نیز با اخلال مواجه شد تا اینکه از یک سال پیش برنامه ریزی به منظور بزرگداشت دکتر حاج علی حاج صادقی لنگرودی شروع شد که این اقدام نیز کار مشترکی با خیرین سلامت سیرجان است.
وی با بیان اینکه مردم سیرجان احترام بسیار زیادی برای این دکتر فقیه قائل هستند افزود: دکتر حاج علی حاج صادقی در سال ۱۳۰۱ در لنگرود به دنیا آمد؛ دوران ابتدایی خود را در لنگرود و متوسطه را در رشت گذراند و پس از اخذ دیپلم وارد دانشکده پزشکی تهران شد اما با وجود این که میتوانست به گیلان بازگردد، خدمت و گذراندن طرح خود در منطقه محروم و نیازمند را به وطن ترجیح داد و در دهه چهل زندگی خود به سیرجان رفت و در آن زمان از لحاظ رتبه علمی تنها دکتر تحصیلکرده سیرجان بود . او در خانه ای مستقر شد که تا زمان وفاتش همیشه در آن خانه به روی مردم باز بود و از اینجاست که مردم سیرجان و کرمان از مریدان این دکتر برجسته هستند تا آنجا که پس از وفاتش در سال۱۳۶۹ یک روز در کرمان و سه روز در سیرجان عزای عمومی اعلام شد.
محمدی بندری اظهار داشت: دکتر صادقی با ارادت ویژهای که به امام رضا داشت بیمارستانی به نام بیمارستان امام رضا در سیرجان ساخت که هم اکنون محل دفنش نیز در همین مکان است و علیرغم اینکه مردم لنگرود و خانواده ی او مشتاق به آوردن پیکر او به لنگرود بودند اما اهالی سیرجان به دلیل ارادت ویژهای که به او داشتند خواستار تدفین وی در این شهر شدند و هم اکنون نیز تمام اموالش وقف امام رضاست.
وی به وصیت بسیار جالب دکتر صادقی اشاره نمود که در آن از در اختیار قرار دادن بخشی از اموالش به پاسبان و پاکبان محله گرفته تا دانشجوی رتبه ی اول پزشکی و… را شامل میشود که بسیار خواندنی است.
این محقق لنگرودی با اشاره به اینکه دو فیلم از شخصیت دکتر حاج صادقی یکی در لنگرود و یکی در سیرجان در حال کارگردانی وتدوین است اظهار داشت: وظیفه ما شناساندن افرادی است که با تمام برجستگی ناشناخته ماندهاند و در تحقق این مسیر و بزرگداشتی که برنامهریزی شد عزیزان بزرگوار ای از فرماندار محترم که بسیار حامی ما بوده و هستند تا شهرداران و بخشداران و خیرین حمایت نمودند.
وی از شهرداری و شورای اسلامی شهر لنگرود نیز به منظور حمایت های مادی با انجمن در راستای نصب تندیس ۵ تن از مفاخر لنگرودی در زیر پل خشتی و نیز سردیس دکتر جعفری در باغ ملی شهر لنگرود و حمایتهایی که در بزرگداشت این دکتر فقید انجام دادند تقدیر و تشکر ویژه نمود.
محمدی بندری همچنین از حمایتهای مردم بسیار خونگرم سیرجان به ویژه جناب آقای عبدالله قربانی ،رئیس مجمع خیرین سلامت سیرجان که در راستای چاپ کتاب دکتر صادقی، ساخت مجسمه دکتر فقید و تهیه فیلم زندگانی این دکتر وارسته همت گماردند تقدیر کرد .
رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی شهرستان لنگرود در پایان از تلاش به منظور ایجاد مکان مستقل برای انجمن مفاخر شهرستان خبر داد و ابراز امیدواری کرد با همکاری و حمایت مسئولین امر انشاالله به زودی این امر محقق شده و شاهد تاسیس مکانی مستقل برای این انجمن فاخر باشیم.
گفتنی است آیین بزرگداشت زنده یاد دکتر حاج علی حاج صادقی امروز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه راس ساعت ۴ عصر در دانشکده ی پیراپزشکی و پرستاری لنگرود با حضور مشتاقان گیلانی و سیرجانی برگزار میشود.