محمدی محمدی با اشاره به انجام کار کارشناسی دقیق، اعلام کرد که ۲۰ طرح از نقد و بررسیهای کارشناسان سازمان و مشاوران بیرونی استخراج شده است. وی همچنین به نامگذاری هفته تأمین اجتماعی به تحول دیجیتال در این سازمان اشاره کرد.
وی در ادامه به مشکلات ناشی از اعمال سلیقه برخی کارشناسان در قراردادهای پیمانکاری پرداخت و گفت: شفافسازی ضریب قراردادها به عنوان راهکاری مؤثر برای رفع این مشکل در نظر گرفته شده است. در این طرح، از همان ابتدا، ضریب قراردادها به وضوح مشخص شده و هیچگونه ابهامی وجود نخواهد داشت.
مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی استان اصفهان همچنین به افزایش تعداد بیمهشدگان اجباری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، تعداد بیمهشدگان اصلی به حدود ۹۵۰ هزار نفر رسیده و در مجموع، بیش از یک میلیون و ۳۶۰ هزار نفر بیمه شده اصلی در استان وجود دارد که نشاندهنده نقش مؤثر تأمین اجتماعی در جامعه است.
وی با تأکید بر افزایش ضریب پشتیبانی در سال جاری، افزود: حدود ۱۴ هزار نفر در استان از مقرری بیمه بیکاری بهرهمند هستند، در حالی که کارفرمایان از کمبود نیروی کار شکایت دارند. به همین دلیل، تلاش میشود تا افرادی که از مقرری بیکاری استفاده میکنند، به بازار کار متصل شوند.
محمدی محمدی همچنین به پرداخت ماهانه حدود ۱.۴ همت مقرری بیمه بیکاری در استان اشاره کرد و گفت: این مبلغ نشاندهنده تعهد سنگین سازمان است. روند افزایش تعداد مستمریبگیران نیز ادامه دارد و به طور میانگین، ماهانه حدود ۶۰۰ میلیارد تومان در زمینه تعهدات کوتاهمدت پرداخت میشود.
در ادامه علی ترک، مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به چالشهای ناشی از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار داشت: در این دوران، با مسائل و شرایط متفاوتی در حوزه درمان مواجه شدیم و ۱۰۰ جلسه مدیریت بحران برگزار کردیم که در این بحرانها، فداکاریها و ایثارگریها به وضوح نمایان شد.
وی افزود: استان اصفهان پس از تهران، دومین استان از نظر تعداد بیمهشدگان است و این موضوع موجب افزایش مطالبات بیمهشدگان در این استان نسبت به دیگر استانها میشود. سازمان تأمین اجتماعی در استان اصفهان دارای سه بیمارستان و ۲۸ مرکز درمانگاهی و پلیکلینیک است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه تعداد تختهای مصوب ما حدود ۸۰۰ تخت است که از این تعداد ۶۲۰ تخت فعال میباشد، تصریح کرد: از نظر تعداد تخت بستری، اصفهان در رتبه دوم کشور قرار دارد. در سال گذشته، حدود ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار ویزیت سرپایی در مراکز درمانی ثبت شد که این آمار نیز رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
ترک ادامه داد: در سال گذشته، بیش از ۷۰ هزار بیمار بستری در سه بیمارستان استان داشتیم و بیش از ۵۰ هزار عمل جراحی در این بیمارستانها ثبت شده است. از نظر آمار اعمال جراحی، اصفهان در جایگاه دوم کشور قرار دارد و بیمارستانهای شریعتی و غرضی به ترتیب رتبه اول و دوم کشور را از این منظر به خود اختصاص دادهاند.
وی با اشاره به ضریب اشغال تختها که به صورت میانگین ۸۶ درصد است، گفت: حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی به صورت مستقیم و غیرمستقیم فعال است و در حوزه درمان غیرمستقیم، بیش از ۳۵ میلیون نسخه سرپایی و بستری در سال گذشته بررسی شده و حدود ۶,۵۰۰ میلیارد تومان در خرید خدمات درمانی غیرمستقیم هزینه شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان همچنین بیان کرد که بیمارستان نجفآباد تنها بیمارستان تأمین اجتماعی در کشور است که در اعتباربخشی، رتبه درجه یک عالی را کسب کرده و هر سه بیمارستان نجفآباد، شریعتی و غرضی اصفهان موفق به دریافت لوح بیمارستان سبز شدهاند.
ترک افزود: تأمین دو دستگاه سیتیاسکن برای بیمارستانهای شریعتی و غرضی در دست اقدام است که نیاز به حدود ۸۰ میلیارد تومان نقدینگی دارد. همچنین، سنگشکن بیمارستان شریعتی بالاترین عملکرد سنگشکن تأمین اجتماعی کشور را دارد و با پیگیریهای انجام شده، اوایل سال ۱۴۰۳ مجوز خرید آن صادر خواهد شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۲۵۰ پزشک عمومی و ۳۳۰ پزشک متخصص در استان فعالیت دارند، اما در برخی مراکز با کمبود پزشک متخصص مواجه هستیم که در تلاش برای حل این مشکل هستیم. همچنین در حوزه دندانپزشکی پیشرفتهایی داشتهایم، اما همچنان با کمبود یونیتهای دندانپزشکی مواجه هستیم که یکی از دلایل آن تفاوت تعرفههای بخشهای دولتی و خصوصی است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: حدود ۳۴۰ هزار پرونده بیماران مزمن شامل دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی و بیماریهای حوزه سالمندی تشکیل شده و سعی شده است ویزیتها در مراکز به صورت هدفمند انجام شود. همچنین سه طرح از طرحهای ۲۰ گانه مربوط به درمان در حال اجراست که یکی از آنها شامل نظام مدیریت جدید یا طرح اصلاح ساختار مدیریت درمان با هدف چابکسازی است.
ترک افزود: طرح دیگر، طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع است که به منظور دسترسی عادلانه به خدمات پزشکی در نظر گرفته شده و الکترونیکی شدن ارسال اسناد بستری و سرپایی نیز در برنامهها قرار دارد. در نهایت، حدود ۳۵۰۰ نیروی انسانی در سطوح مختلف عرصه درمانی برای ارائه خدمات تلاش شبانهروزی دارند.