وی افزود :از آنجا که تقویت زیرساختهای درمانی یکی از مهمترین مطالبات مردم برای حفظ سلامتی به عنوان مهمترین سرمایه آنان است دولت سیزدهم با اختصاص اعتبار از محل بودجه سفر رئیس جمهور به استان در کنار سایر منابع مالی برای تحقق این مهم در تلاش است. شهامت بیان کرد؛استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد هر چند نسبت به پیش از پیروزی انقلاب اسلامی از نظر زیرساخت های درمانی متحول شده به طوری که هم اکنون یکهزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در این استان فعالیت دارد اما همچنان از داشتن برخی زیرساخت ها محروم است به همین علت دولت در تلاش است تا با تکمیل طرح های در دست اجرا گامی بلند به سوی شاخص های سلامت استان بردارد.
وی ابراز کرد: یکی از معضلات اصلی حوزه سلامت استان که به آن کمتر پرداخته شده است مشارکت نکردن خیران سلامت در زمینه سلامت است.
شهامت تاکید کرد: عدم ماندگاری پزشکان متخصصان درد مضاعفی است که به خاطر کمبود زیرساخت ها در استان نمی مانند.
وی ادامه داد: پزشکان زیرزمینی و مراکز غیر مجاز در این استان بسیارند چرا که قوانین بازدارنده وجود ندارد.شهامت عنوان کرد: مسائل سیاسی گریبانگیر اغلب دستگاه های اجرایی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی است و این مهم به سلامت و درمان مردم ضربه وارد می کندمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: باید طبق مقیاس کشوری ۱۲ پایگاه اورژانس در استان باشد اما تنها ۶ پایگاه وجود دارد اما رسیدگی آن ها به بیماردر کمترین زمان ممکن صورت می گیرد.
شهامت افزود: اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد یک ماه است که تعطیل شده و این بدین معناست که باید روزانه شاهد مرگ یک مادر باردار در مناطق صعب العبور استان باشیم.