دکتر یونس رنجکش در جمع برگزیدگان اولین دوره جشنواره استعداد یابی کاشف در استان گیلان اظهار داشت : خلاقیت و نوآوری مهمترین محور پویایی و ماندگاری کسب و کارها و عامل اصلی در موفقیت انهاست.
وی افزود : تمرکز برروی کشف و پرورش استعدادها موجب بروز خلاقیت و نوآوری و بهرمندی از نیروی انسانی ماهر و توانمند می شود .
وی ادامه داد : عدم توانمندی های لازم و مهارت اموزی و مهارت داشتن نیروهای بازار کسب و کار از مهمترین دغدغههای فضای اقتصادی است که چالش هایی جدی در بهره وری از منابع انسانی را به همراه دارد. وی گفت : باید تلاش کنیم با کشف استعداد ها و آموزش و مهارت آنها این منابع را در خدمت کسب و کارها قرار دهیم .
به گفته وی ،پویایی و ماندگاری کسب و کارها و موفقیت سرمایه گداری در فضای رقابتی بستگی به برنامه ریزی و بهره مندی از خلاقیت و نوآور منابع انسانی دارد که باید در این زمینه نگاه جدی تری داشت.
این مسئول ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری این جشنواره و اداره کل فنی حرفه ای استان گیلان اظهار داشت : بازارها در شرایط بحرانی با چالش های جدی روبرو می شوند اما در همین بحران ها و به هم ریختگی فضای کسب و کار آن دسته از صاحبان مشاغل که متناسب با شرایط و نیاز جامعه از خلاقیت های منابع انسانی بهره مند و فرصت های جدید ی ایجاد می کنند قادر به خروج از بحران و چالش ها هستند. رنجکش به شیوع بیماری کرونا در یکسال گذشته در ایران و جهان اشاره و افزود : برغم مشکلاتی که این بیماری با به هم ریختگی شرایط اجتماعی و اقتصادی در جهان و کشور بوجود آورد اما برخی از همین شرایط فرصت های جدیدی برای احیای کسب و کار های خود ایجاد و یا کسب و کارهای متنوع دیگری را متناسب با فصای جامعه شاهد بوده ایم.
وی اظهار داشت : تغییر لازمه پویایی فضای کسب و کار است و همواره در یک بازار رقابتی باید در اندیشه جایگزینی روش ها و نیازهای جامعه هدف بود و متناسب با شرایط فعالیت هادر بازار را مدیریت کرد.
رنجکش تاکید کرد : باید با برگزاری دوره های مختلف آموزشی و آگاه سازی و توانمندی سازی نیروهای جویای کار نسبت شناسایی استعدادها و جهت دهی انان اقدام کرد.
وی افزود : استانداری گیلان امادگی پشتیبانی از طرح های نو اور و فرصت های سرمایه گداری را دارد.