دیدار باقری با مقامات روسیه بعد از مذاکرات در دوحه؛ مسکو برای تهران تصمیم می‌گیرد؟
دیدار باقری با مقامات روسیه بعد از مذاکرات در دوحه؛ مسکو برای تهران تصمیم می‌گیرد؟
معین نیوز_علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه و مذاکره کننده ارشد کشورمان در مذاکرات احیای برجام در سفر به مسکو با «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه در مسکو دیدار کرده است.

در تصویر منتشر شده از این دیدار، اولیانوف مذاکره کننده ارشد روسیه در مذاکرات وین نیز در این دیدار حضور دارد.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ این دیدار و رایزنی بعد از نشست دو روز دوحه در روزهای سه شنبه و چهارشنبه انجام شده است.

خبر مربوط به سفر علی باقری به مسکو و دیدارش با معاون وزیر امور خارجه روسیه را حساب کاربری نمایندگی روسیه در وین با انتشار عکسی از این دیدار منتشر کرده است.

اولیانوف: توافق هسته‌ای همچنان قابل اجراست

همچنین میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین طی پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر گفت‌وگوی معاونان وزیران امورخارجه ایران و روسیه درباره برجام را مثبت ارزیابی کرد و نوشت: این نشست یک تبادل نظر بسیار حرفه‌ای درباره وضعیت کنونی برجام و چشم‌انداز‌های مذاکرات وین بود.

اولیانوف افزود: ارزیابی من این است که علی‌رغم تمام دشواری‌ها توافق هسته‌ای همچنان قابل اجرا است. برای اینکه این اتفاق رخ دهد، آمریکا می‌بایست انعطاف بیشتری از خود نشان دهد.

اطلاع‌رسانی درباره مذاکرات هسته‌ای به روسیه واگذار شد؟

دیدار باقری با مقامات روسیه بعد از مذاکرات برجامی در دوحه؛ ماجرا چه بود؟

سفر مذاکره کننده ارشد ایران به روسیه جلوه خوبی نداشت

دیدار باقری با ریابکوف به نفع منافع مسکو تمام شد

یک کارشناس روابط بین‌الملل نیز گفت: روس‌ها با انتشار خبر دیدار باقری با ریابکوف خواستند مانور قدرتی را در مقابل آمریکا و غرب اجرا کنند و نشان دهند تهران بدون مشورت با آن‌ها تصمیمی اتخاذ نخواهد کرد و این کشور همچنان در ماجرای برجام قدرتمند و تاثیرگذار است.

علی بیگدلی در گفتگو با ایلنا، در تحلیل سفر مذاکره‌کننده ارشد کشورمان به روسیه پس از پایان مذاکرات دوحه و همچنین اعلام این خبر از سوی توئیتر رسمی نمایندگی روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین گفت: این سفر به هیچ عنوان جلوه خوبی نداشت و این‌گونه نشان داد که ما برای کسب تکلیف از روسیه این سفر را برنامه‌ریزی کردیم و نشان از وابستگی تهران به مسکو داشت. همین کار را اگر کشوری در قبال آمریکا انجام می‌داد آن زمان ما به عنوان وابستگی آن کشور به واشنگتن تفسیر می‌کردیم. قطعا این ملاقات و این مذاکره به نفع منافع روسیه بود چرا که اینطور وانمود شد که ما باید گزارش مذاکرات دوحه را ابتدا به طرف روسی اعلام کنیم تا آن‌ها تصمیم بگیرند که ایران چه مسیری را طی کند.باید ببینیم تیم مذاکره کننده ایران در مشورت با روس‌ها چه تصمیمی می‌گیرد و مذاکرات چه زمانی و در کجا ادامه خواهد یافت. حالا گویی تهران در قبال قطعنامه شورای حکام خواسته دیگر مذاکرات در وین برگزار نشود و باید ببینیم باز هم مذاکرات چرخشی و در کشور‌های مختلف برگزار خواهد شد یا خیر؟ روس‌ها با انتشار این خبر خواستند مانور قدرتی را در مقابل آمریکا و غرب اجرا کنند و نشان دهند تهران تصمیم بدون مشورت با آن‌ها اتخاذ نخواهد کرد و این کشور همچنان در ماجرای برجام قدرتمند و تاثیرگذار است. روسیه به دنبال این است که نشان دهد در شرق مثلث قدرت روسیه، چین و ایران را تشکیل داده و گویی ایران هم از حضور در این مثلث خوشحال است، اما باید بدانیم این دیدار و انتشار آن به نفع منافع ایران نیست و استقلال دستگاه سیاست خارجی ما را زیر سوال می‌برد.